[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第3彈 之 咁撚快出千血一護 ON99

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
true
大前田
BTW 呢幾日見到個3席嘅叫風夏 開超鳩場 是咪你來
邊隻event?
Thx
屌admin屎忽
死神軍團打完出覺醒果個
個D打一次就夠

我用戀次 都最後1秒
0傷都係得16.4萬分
太慢+無combo
有咩角
bonus角入面有無lisa? 戀廁係OK嘅 但見你地全部都唔夠時間
有無2-3隻滿血傷sup(月島 白哉 飛機場) 雙轉神個D 拎嚟秒王 睇下快唔快D?
中英文? 如果係就係我黎

有呢堆野
滿血傷sup 有5/6星月島 聖誕飛機場
研究唔到可以再點快 已經谷爆左靈壓
我已經無斷combo
唔關斷唔斷事 , 本身戀次d 技刷唔到combo
D角齊到呢
用lisa刷下combo都5-600
同埋打快少少,就上到170k
有lisa都166 你D角真係好足 唔應該166
其實N版前有講
公會戰最初階嘅流程就係
第1層唔開大
第2層-第4層王先開 咁你入第5層就會有2招大技
之後2招大技炸哂第5層map1 map2 王關拎大技 再炸 完場
呢個流程用2bonus角跟rule 至少170(OK 或者係168)以上

今次你lisa真係就咁用都應該170啦
今次D rule加到lisa D強攻成4倍傷 all in -CD 乜柒都射得爆
王個方面 用戀廁/飛機場 雙轉神 + 減血靈壓 + 滿血傷60%

然而
公會戰要高分唔係有咁大力得咁大力 有咁高靈推咁高靈
其實0 0 0都做到高分
佢每次bonus分角度都一定會有2隻或3隻嘅角係有洗衣機(lisa 16秒就係)
高分嘅祕訣就係善用呢D角
留意返今次D rule係將lisa D強攻推到野野都一下秒
D combo自自然無哂 話知佢招洗衣機識飛都無用
所以今次要掉返轉 撳低lisa個傷害 用柒裝 all in -CD 多怪位出洗衣機洗combo

今次嘅多怪位(專注第3層開始 1-2層可能會有 但唔會理 因為D怪太廢太易死)
第3層 王關 第1波 6隻怪
第4層 map2 第1波 6隻怪
第4層 王關 第1波 9隻怪
第5層 map1 第2波 5隻怪
第5層 map2 第2波 5隻怪
第5層 map2 第3波 6隻怪
第5層 王關 第1波 5隻怪

盡量簡D 6隻個D放 9隻個個位必放 用一次就20x9 hit
如果你唔習慣lisa 咁建議你用返戀廁做主力 簡D多怪位放lisa招16秒洗衣機
同埋
有D小技巧 入王關個D位咪有個濕鳩warning嘅 個D靜止時間唔計時間 但招回技CD時間
善用呢D技巧 回lisa CD 或者趕路個陣轉一轉佢出嚟都OK
呢個真
2分鐘 clear time + 0傷 + 求其400combo + 3bonus角 都已經172K
當你慢D 2分半KO都有169

完全無諗過呢啲野 等我再試下先
唔該晒 咁多位巴打
東仙
公會戰差唔多每次都啱用
有另一個問題,想插啲sup 俾花姐,但有啲同心屬既就有bonus,但有啲心屬就冇,點解
同埋佢係隔幾耐會出繼續啲藥水關卡
唔該曬咁多位
同屬 & 6星角升滿星盤(綠字)先有
隔一星期,下星期又有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞