[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第3彈 之 咁撚快出千血一護 ON99

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
用卷抽啦 但係我玩左4個月都係得1金兔 2金狗
4個月3枝仲
隻千血花姐得一枝狗用
想問下新手整配件係咪2/3星合上去?
佢有樣叫不動玉都係打共鬥先會出?
新手想請教一下:

1.想問下新手整配件係咪2/3星合上去?
2.佢有樣叫不動玉都係打共鬥先會出?
3.同埋不動玉用途係合完會升1*而唔會變第二樣野嗎?
打關卡 -> 會有大量裝備票 -> 抽撚晒佢剩係留 3星
1,2星賣晒佢
3星+3星上4星 , 有用既用合成book上埋5星
玩左100日 , 0枝金棒
玩左990日 有兩支 金鴨
1. 裝票 打活動 有得抽銀裝 抽D 3* 合上去 (歐洲人可以直接抽神裝)

2. 不變玉 只係得3* 先有用 , 每個月頭一次既 60萬分活動會送一粒 同埋每個月PVP SHOP可以換10粒

3. 有D裝 EG 衫/ EXP書/補肉 係1~5* 都有既 你用件3* 補肉 合成 另一件3* 裝 佢會比你揀用唔用不變玉 用左就會變 4* 同屬既補肉 唔用就RAMDOM 出
4* 上 5* 一定會係同一件裝同屬性 素材 要10粉 + 1書 呢D 打協力先會跌
PS 合裝一定要 MAX LV
唔該晒咁多位解答
祝你地繼續一抽入魂
其實邊幾件裝係比較有用?
另外活動打果d 2*裝我用左黎升3* 裝係咪on9左
金裝 一定有用 但要神運 中左唔洗話我知

以下列返D 常見既平民裝

減傷 / 普攻 其實都係 狗兔棒 + 40 血裝 係SUP 方面轉架者

*如果想留埋靈壓就 狗棒 + 40 血裝 再加多件30攻EXTRA 既裝

強攻 普遍係咁
PVE 就一定預要裝轉神
狗鴨轉神 / 減血加攻+ 減血加靈 + 轉神

PVP 就冇乜所謂 但佢放完3招技就可以死架喇
狗鴨 + 減血加靈 / 狗鴨 +40血裝
轉神係邊件
成個打小人紙板果舊野 加必殺傷
抽多隻飛機場,食左佢必殺升1lv定留黎做sub?
轉神體 必殺傷害UP
20強攻UP 係冇乜需要 我升大技LV
速 D強攻角 唔多岩PVP
PVE就 -CD才是皇道
想問下月島降臨點解打佢唔扣血?
玩左咁耐先知禁實個普攻可以連續攻擊
之前仲on 99咁狂禁
應該係中左弱化嘅效果,所以你打佢只會扣1
可以試下用遠攻角去打

我都係上年先知 (果時玩左年半)
唔關弱唔弱體事 係因為知月島降臨月島王有超盾
所有紅攻擊都對佢無影響 要用藍攻擊打佢先會正常
不過其實你開 大技/火傷/毒/即死 都可以打死佢
月島有超盾

你用紅攻擊打佢只會係 111111111111

要用藍攻擊(遠攻) 先會正常扣血
順手提埋 心4刃降臨就藍超盾 所有藍攻擊11111111111 要用紅攻擊角打佢先會正常返
今日無人討論點auto繼承嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞