[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第3彈 之 咁撚快出千血一護 ON99

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
上星期個繼承,000白斬癲起上黎單騎入王關
黎緊呢次繼承有咩auto心水
其實出完千血系列 隻game係咪就玩完 無晒野出?
黑崎一勇
阿散井莓花
呢個我比較有印象 個陣先啱啱發現可以試下auto無耐
個陣我係用10 8 0千狗auto + G4定G2(執手尾+清場) + 水著riruka(純開大用)
而家多角咗 可以試下其他 不過肯定嘅係用虛所屬000角入去玩 = 玩命
不過玩命is ok 如果carry到1-2map就都OK 反正仲有之後2隻角可以打埋佢
所以點解叫auto神角就係因為呢D角係0 0 0嘅情況都可以高機率打入map4
更有機會直入王關
唔通我都要比晒啲水千狗
短ver :
因為-CD特性 + buff技 + 習得技令到佢佢普強攻都勁

長ver :
佢到現時為止都係仲係全game最高靈壓個隻
仲要有埋強攻double hit 強攻傷一定勁 呢個簡單易明

攻擊力雖然低 但習得技普攻加成係40%
你去FYI(第一頁)搵下Bruiser呢招 無乜強攻角會有呢個40%加成 係好稀有
加得都係D勁野(KLab覺得係) 好似速2周年一護 技完現一護
都係D比較重頭戲嘅角(其實真係得呢3隻有)
大部份都係20%(千戀千飛機) 有D直頭無呢招加成(千柒)
連千血春水都係加得30%

OK 咁都無理由佢普攻會比得上攻擊力較高嘅普攻角架啵?
好簡單 因為隻崩藍同時仲有招buff技 + 攻 防 會 3個數值33%
佢習得技又有延長buff時間(10s>20s) 20s時間享受普攻角嘅普攻輸出

但buff技CD時間係40秒啵
呢點就因為佢個特性 -12%CD 你all in全部5*-CD最少都有48%
實際上buff個時間其實係20s多DD
而個 -48%CD係啱啱好係buff效果完個刻招技又回好CD
隻崩藍可以玩無限buff 長keep個普攻角傷(33%攻會)同夠硬淨(33%防)

順帶一提 招buff係全team人都可以享受 大技有即死效果(5%per hit)
睇定D先啦 可能月中月尾有更好
今次心水要auto應該難度不大 畢竟有千花
大力巴真係好有心機好詳細
打降臨用千戀廁屈即死好爽
唔該哂 大力巴
大力巴 好有心
而家刷首抽有幾多石?超難抽
我個陣得45石 次次都打1關之後兩抽
抽左兩日先有隻千柒 係3%POOL 諗返覺得癲
你個名
我用個舊號試下玩返
但20張卷乜鬼都無…
屌我個陣都係 個舊帳一隻勁野都冇
玩左幾日發現唔對路就重玩

有無人加下
其實 減傷 對於 AUTO 繼承黎講 係襟挨D 死磨爆磨 磨到死為止 (通常都好慢下 花姐除外)

-CD + 殺手 +無死角強攻 既角 好多時都可以AUTO 得好爽
藍染 白斬呢D 無死角既就係神角
知屬豹王好型
點解單人降臨個掉率可以低成咁
打4刃打到夠分出一隻但都未掉一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞