[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第3彈 之 咁撚快出千血一護 ON99

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
當咗你係外掛狗 直接bam
carry人打水係無可能嘅事
原因好簡單 因為真係好撚難 你起碼要有返咁上下先
咁真係unlucky
藥水呢d我諗幾個月後再試
升隻6*都攪好耐
藥水點刷最有效率
1 日打750水都覺好難
喪打協 , 唔停1日可以過千, 你頂得住的話
已unbam sorry 我地對mod狗外掛狗好敏感好厭惡
成班支那狗台狗淨係識搗亂 搞搞陣 開掛搞亂隻GAME 態度又惡劣
影響正常有心嘅玩家

要搞藥水auto基本上要返2-3個月抽齊幾隻角先做到 同埋合返幾套好嘅裝
認真 喪打協就起碼有1K2水以上 1日
其實auto係最有效率嘅單機玩法
想auto咩水 有咩角
5屬相應需要角色都大致有既
但手動唔係會打得快過auto? 試過auto要成3分幾鐘先一場,手動1分幾已經完
我諗主要係耐性問題,打協我明會多D水,但每次要搵到固定班底打唔易
你AUTO到 都用手動去刷快時間係好ON9既行為
除非你真係好撚得閒
你得閒手動既話就不如去打協
睇唔通聽日果3隻係咩料子
主要係想短時間刷最多水,auto太浪費時間
打協變數多又要R隊友,隊友唔生性唔復活又係晒時間
我認我得閒
無錯 手動係快過Auto 但你總唔可能keep成晚掛
auto就係確保可以持久 又唔影響平時做野
我auto一日已經有1K水
暫時好肯定嘅係momo係勁嘅
邊個係momo
桃嘅日文
比藍染後入個條女副隊
兩條女睇落都好似幾勁
桃桃啲招幾靚
momo D技勁有千本櫻feel
比千本櫻更似千本櫻
想問一下
技角得咁多有無可能auto 到繼承?
響河...玩耐D先
如果大家係系個公會入面,記得打公會戰
200 LV 係基本
技屬黎講 可以AUTO 繼承 既角色
響河 / 單手山本 (推高減傷 減傷 死磨爛磨)
崩藍 碌返去睇大力 #535 既回覆
小雨 ALL IN 係咁回血

以上角色 並唔係一隻就可以FULL AUTO 只係可以係 繼承行到3/4 MAP
通常第三隻角都建議 放一隻 核彈角 入到MAP 4/ BOSS關 不幸死哂 都可以KILL 完APP 好快手咁一野炸死哂D怪/王 完場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞