[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第3彈 之 咁撚快出千血一護 ON99

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實 打協都好低

但做場主 可以博佢有 BONUS 出肥
想問白斬月auto繼承應該用咩sup?
想靠佢同千狗101010花姐
-cd
10抽新pool輕鬆死左…可能個天唔想我玩返
等聽日3點抽飛機場啦
再穩陣啲就減傷sup, 普攻build
但今次係繼承虛killer
今次白斬唔應該用-CD 因為今次敵人係虛殺手
繼承所有殺手效果係3倍 姐係D怪打你隻白斬係多1.6倍傷 除非101010咗就可以試下
今次用呢2隻auto 可能睇落有D難 不過白斬應該同千狗一樣裝 推攻減傷
可能唔夠2套裝 所以 有無其他知角?
g4同千劍
機率不嬲低 無咁多一抽入魂 努力
講風涼話
狙擊我
算啦…唔刷了…以前都係太難中先棄…抽埋佢d卷無新角就放棄
咁...
千劍(唔好太大期望) > 千狗(如果有升到slot lv就好 可以帶個2減傷1回血) > 白斬/G4
唔知你邊隻大技勁D 總之第3隻(最尾個隻)招大技夠殺隻王
隻千劍第二關就便檔
卷中5星都偷笑
再刷下啦,好玩左好多,我都係棄驚回坑既一份子
佢首抽接近送0石…基本上無得刷
等有活動先再攪
終於中埋戀次 千血爭春水同大白 但係已經掘唔到石
第3隻用嚟核爆嘅角 : map4轉角欄杆位開大可以清1 map 再入王關開大 收工 下一轉

簡單D講
8成嘅繼承都係咁玩
利用任何2隻角 可以入到map4(王關前1map) 就當嬴 就當Auto到
因為係map4有咩E郁 柒咗 你都可以即刻kill apps 用核彈 快手開2野大收工
正常 我個隻101010先啱啱好可以死係map3
點解話8成(可能係7成)
係因為佢有時D繼承係好撚賤 map4 整埋哂D潛地忍者/潛地咬咬 搞到你無得一下大技清哂
應該唔少人誤解咗 覺得1隻打哂/會死就唔好
其實唔係架 唔應該諗1隻可以ko哂成個繼承 好難架 好少角可以做到 仲要做到都係一時時
應該係諗點用盡1 team 3個位 3隻角打哂佢
我反而狗>白斬>千劍
狗打1-3 map, 白斬 3/4-5map
有時頭2隻柒左死得快,map 4知劍用大技清,王關再炸多下
千劍擺尾,感覺穩d
上面巴打可以搓搓,我狗同千劍都係000
千劍550先岩 但應該分別唔太大
其實用狗一開波要唔要開大技先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞