[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第3彈 之 咁撚快出千血一護 ON99

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
呢2個又真係極品
不過我著重打哂5關多過combo分,所以先亂入無形中係會幫到我手
我見有人打到17萬分係點做到
有角色同中傷害條件就做到啦
要問應該係問18萬分點做到
大力巴介紹左新角未
大前田 > all
追千戀廁 頭500石得隻總隊長條馬仔
最後250石中咗2隻戀廁
大前田有乜好…刷石神角?
Yes, 全Game最實用Sup, 16 24秒都勁 full screen清怪勁快, 值得抽
明白晒,thanks詳細解釋
唔知幾時有人惡搞左個神之大前田既POST
令大家有左個 大前田> ALL 既MIND SET

大前田 晶石UP 等性 拎黎刷下亂舞石呢D 就一定 係OP

呢個POOL 就咁睇 應該就 係 MOMO (桃) 好D 既

亂菊有儲氣但 特性輸左 比MOMO ( 回血人地一招技 都回20% 啦 )
最強死神到底係邊隻
新活動係咪clear 一次就夠?
重覆刷好似無報酬?
花姐
大力巴之前唔係話16號出最強死神?
咪就係大前田囉
五形頭天下第一
我明…大神最勁係慳時間,真係打就堅唔好用,普攻超慢…但新手抽到都ok既

我得一隻強攻角,咁樣砌啱唔啱? 定係要裝其他,除咗啲金棒,我乜款配件都有。
打D高級降臨d怪摸一摸你就死得
我見大力巴啲強攻角啲靈壓加成千幾,我得嗰4百,仲要得5百幾血,可以點搞,想試下出招就秒人既感覺
減血正常唔會落, 除非你對自己技術有相當信心
正常換番鴨棒先(另外兩樣有d人落轉神/加血衫/狗棒都有) ,
另外你d 副屬起碼要洗番晒做+20/30%
過千靈壓另外要升埋10 10 10先加到上去
唔知咩係10 10 10可以爬下文
10 10 10好痛苦。
不過多謝你先
首先 白一護 其實 唔算強攻角

加靈壓 千幾
首先你隻角基數要高 (而家新既普遍720+)
然後 配裝 全部都係 30靈壓 extra

常見既平民裝
狗鴨 +任意 = 110SP
減血加靈 + 任意 =120 SP

呢兩套 要加埋 繼承先推到1000+

極限平民裝 都推到過千既
鴨+減血加靈 =140SP

但 因為 一落鴨會 零會心 粒減血就變左淨係推60靈 比較少見
快 + 3隻BONUS 角 + 高COMBO

https://www.youtube.com/watch?v=wfgxFfF_svI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞