[I/A]死神BLEACH brave souls 千年血戰篇 第3彈 之 咁撚快出千血一護 ON99

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
4星
oopsie 唔記得講
D垃圾4*記得留 月底大更會出個回收功能
可以用2件4*合做另一件新嘅4*
攻速唔算慢
BTW 用藍攻擊角係要打遊擊 好少會比怪圍 圍到就應該用8秒開路走/24秒全圖
洗衣機就...我其實幾中意自走洗衣機 用得就確保到前路順暢 鳩閃鳩行都OK
打多幾次知D怪嘅分佈位 到時一用就可以安全打哂佢
好似早幾星期個力超鳩
佢有D淫賤位 條路又窄 有一波仲要勁多怪+2隻瘋火輪前後一齊車你
個陣就最中意用lisa 一野16秒 定哂 見D瘋火輪車埋嚟就即刻停咗 爽死
係 不過你Auto D咩 點解唔直接用花姐就算
因為抽到又想玩下
唔知點用佢好
auto游擊
oopsie
回個陣就咁睇呢段野 無留意成段係講緊Auto 柒哂

如果係講Auto的話 咁無乜好講 主要都係裝同視乎返到底auto嘅係咩
另外高攻普攻角 的確係對Auto有利D
咪...強攻角咁囉...推靈壓...-CD sup
3隻16. 廢裝
拎花姐掛算
睇簡介既重要性
想問下係咪得花姐同飛機場值得練先?
如果一般用花姐auto係咪上三隻普攻sup俾佢?
auto要用減傷 手動先用普攻sub
原來有花姐 咁無野啦
Yup 同埋 真係得呢2隻升得過
睇溜咗隻店長 呢隻野必升 逢有佢個特性嘅角都要升
升夠4款3隻 唔理幾多*
石田同牛角唔算太垃圾 但你資源有多先再搞
明白了,感謝巴打!
升隻花姐都有排搞,手殘AUTO黨
其實我個BOX得兩隻野練得咁係咪應該抽依家個POOL?
你果兩隻爆機野黎
升好晒都有排你玩
草多啲石先再抽啦
順帶一提 如果你要PVP 升埋石田會好過升牛角
另外抽野就...

排名分先後次序 從左到右 打/姐係同級
技 : 崩藍 , 山本 , 響河/千血一護
力 : 千血柒頭/千血戀廁/共刀一護
知 : 白斬月 , 草冠/千血狗 , 4刃/2刃
順帶一提 月中會有新角 可能都好OK 月尾都有新角 而且一定勁(得一次係柒) 所以儲下石都OK嘅
而家pvp用緊千血劍八同速劍,花姐做頭,飛機場有冇容納佢既位置?
平時pve用開auto千血狗狗,飛機場又唔知有冇機會取代/輪換黎用
痴線點捱到千血4
如果有個千血級別嘅藍染就好
請問 其實技崩藍有咩勁
單騎auto繼承
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞