【LIHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯XXI

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
仲可以食朱古力, 快d sign up
I still owe money to the money to the money I owe

就咁睇麻麻地吸引, $50真係不了
$50=一隻膠+一堆優先訂購
當隻膠$20
其他嘢都要額外俾錢
剩低嗰$30真係純粹當供養佢地
而家GTX1050都要$1200 傻左
本身冇諗住睇但睇下YouTube又好似幾正,考慮下
https://www.youtube.com/watch?v=Gaf1EooR46Y
俾50蚊to earn the right to spend more $

我都係慳返啲錢買佢地啲碟同飛算
我都覺得幾得意
除非隻膠係member exclusive啦
否則真係平時買多兩隻佢地嘅膠好過
係exclusive 㗎, 不都都係算
有冇失眠良藥

一收到個email仲諗住上黎問你係咪會join
你呢, 啊首席fans
呢個list有時我又覺得好似太靜
失眠好撚sad
呢排訓得唔好 起身之後又好眼訓
日頭訓教反而仲好訓

https://open.spotify.com/album/1LFuA0DpHwWJzWW4P8wxCl?si=CkjGA2uXRqm3uJ5vOZ83-A

Tony Morales - In Your Eyes (Original Motion Picture Score)

好似仲靜
我成日臨夠鐘醒前一個鐘就會醒咗 但又想訓多陣 點知到要醒個陣就好眼瞓醒唔到
我上年買GTX1060 6GB只係2K 而加係3K
除左外國撚可以日日追住啲外國band嘅show之外
佢個優先買飛對於住喺香港嘅我用途不大
真呀 我係屋企J下 Red Velvet唔好
屌 我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞