電木結他樂理你問我答[走向第50個post!!](49)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
丫係,同埋ax8有冇必要用power conditioner?
其實set係咪淨係校弦距?
Setup
巴打,想問下有冇kolor嘅留言短訊,大吟釀或者七尺之下嘅譜,聽完youtube個concert 好想彈
WESLEY留名, 希望下星期一晚又見到你地
呢個其實唔關你事...係fractal當d客係狗....

冇當過d舊客係人...同香港寬頻一樣

我同你情況一樣, 都係一部fxii + footswitch , 但唔唸住轉ax8
你多唔多show出? 如果多show, 有自己power唔洗靠第三方power咁一定係最好最安全啦
唔係架, 呢個只係其中一部份
唔敢應承幫你執, 最近真係未得閒過
多謝支持
搭單問
咁其他部份係咩?
intonation.....action.....output.....等等等等,可以每支都唔同
其實冇show 出
只係貪ax8 一舊嘢過唔洗煩
同埋轉聲嗰刻會冇聲可以點解決?其實用咗無耐fx未係好識用
的確係方便好多...

轉聲冇聲係你指電腦轉? 定你講緊Foot switch?
唔緊要,巴打緊係忙自己野先
但係都唔該左先啦
foot switch 嗰一瞬間
多謝你
你用咩Foot switch?
頭先回錯post
想問點睇新個隻taylor vclass bracing
想入手714ce
個理論係Work既, 但係咪真係有佢講到咁好我仍然有d懷疑

實物上手先見真章

between, 香港已經有? v bracing都幾新下架wor
頭先去黃色琴行唔見有gs mini
乜真係咁好賣咩?
本身好似係仲有幾支......轉眼間賣晒了
可能睇完你推介
有網友都係咁講..... 不過真正有inbox我話睇完所以去買得兩個.....其他未必關我事可能咁o岩一次過有咁多個人想買姐

但如果關我事梗係開心死我啦, 全靠大家支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞