[高達扭蛋/盒蛋討論區3] MSE / FORTE / FW# / SDFC etc...

998 回覆
20 Like 3 Dislike
新手想問00XN香港有得訂未?幾多錢
想等人通知就追呢個post,
唔係就自己日日check住pbandai hk個網
其實隻00q同扭蛋set分別係未多左隻手掌/ 爐同支槍
但個價貴咁多係未搵笨
個7劍係非官方既?
想問吓mse啲部件會唔會好似今期嘅forte咁鬆?
想買比小朋友玩
求店名
找到了thx
左手邊膊頭果舊都係新模

比普通販大d

平衡返右邊重量比例

據電擊說明:

1.00q全刃附屬的左肩大劍要比05彈的大。

2.00q全刃右肩的部分是3軸可動。 (活動範圍見6/7圖)

3.00q全刃後背的錐形白色GN推進器可取下,帶3mm頭,可以插在任何MS後背上,進行GN推進器化。 (第11圖)

4.XN raiser 的雙劍可合成一把大劍。基本機構都遵循了設定。
FORTE 06延期到10月
今年唔計1.5咪得2彈
應該話1.5就係用黎攝時間
FORTE氣數已盡?屌你K澤
Source: http://hobby.dengeki.com/event/553922/

另一套新扭蛋SD GUNDAM BUILD DIVERS
盒蛋又一套扭蛋又一套
除咗小朋友真係有無人會合落隻模型度
好核突

More: http://www.amiami.jp/top/detail/review?scode=GOODS-00220422&page=top
屌佢老母K澤
我真係寧願佢唔撚好搞鳩d關節
屌你老味第5彈d關節鬆過呀嬌
好似第4彈咁咪幾好,屌
btw如果第6彈係用之前類似mse膊頭關節嗰個提案嘅話,我唔介意等到10月
我見佢張圖膊頭關節縫隙位好細,有d機

屌佢老母K澤
我真係寧願佢唔撚好搞鳩d關節
屌你老味第5彈d關節鬆過呀嬌
好似第4彈咁咪幾好,屌
btw如果第6彈係用之前類似mse膊頭關節嗰個提案嘅話,我唔介意等到10月
我見佢張圖膊頭關節縫隙位好細,有d機

屌你呢張相做乜撚野呀
玩到 00 咁撚樣

BWS+G防衛者
DX+G Falcon型到
FA Unicorn、V2AB、00Q Full Saber後又一系列最強機體
SF+流星、GP03D、X-1 Full Cloth...
仲可以參考成堆FW嘅EX可以出
深淵

BWS同G-Defenser多數放落MSE 07
但本身已經有MK-II、靈格斯、德卡、武器包(德卡重裝)
BWS放落武器包/靈格斯/定自成一款呃錢

聽講有個主打嘅扭蛋系列叫FORTE
不過EX04之後就無貨
好似一年先出得2彈添
Mse黎?
又要課金啦
真係襟住搶

比人強奸完

仲要講多謝

DX+G Falcon型到
FA Unicorn、V2AB、00Q Full Saber後又一系列最強機體
SF+流星、GP03D、X-1 Full Cloth...
仲可以參考成堆FW嘅EX可以出
深淵

BWS同G-Defenser多數放落MSE 07
但本身已經有MK-II、靈格斯、德卡、武器包(德卡重裝)
BWS放落武器包/靈格斯/定自成一款呃錢

聽講有個主打嘅扭蛋系列叫FORTE
不過EX04之後就無貨
好似一年先出得2彈添

上面圖已經印左,BWS同G-Defenser放落EX 07
但之後講返係講笑 唔係ex07黎
果度K澤講笑
EX07係DX+G Falcon
BWS、G-Defenser會放落通販彈
不過唔知係唔係07出哂
話說V2光翼完全冇聲氣

會唔會係因為Nu擴展包冇人氣所以唔出
本來以為光之翼會同V2A一齊出隻EX
點知佢又放V2A落06
而家得對翼有D唔拖唔水
不如當初加多一百幾十放埋入EX05
nu擴展翼唔同呀,多好多嘢玩,又可以變浮游炮
你諗吓
V2光翼可以玩d乜?
畀到盡佢出2對唔同色嘅翼(淺藍 & 粉紅)
外加光盾
已經最盡
佢extension set 100蚊起跳
就算佢肯推出,玩家都屌死佢啦
一對翼加光盾就100蚊
快手出埋v 搭抽v-dash 炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞