[高達扭蛋/盒蛋討論區3] MSE / FORTE / FW# / SDFC etc...

998 回覆
20 Like 3 Dislike
太長唔quote
佢係咁穢土轉生出元祖無意思
forte有不肖子 bd系列
我覺得算係咁

但佢選角唔肯闖 同mse一比
好快又摺line
我係主管當然相信數據
而且每個系列就係由堆既定選角建立
FW都要4年時間確立購買群先出蜂鳥

K澤當初都話有睇返NEXT、DASH時期問卷
依點我相信有
但始終係盤生意
每隻選角要同市場部過招
仲要向上面交數
而市實上FORTE係有成績

你估個個係主管H皇親國戚
我係要出Gundlander、突自、6號機吹咩

不過既生瑜何生亮
一個300円遊艇仔俾前系列綁手綁腳, 成話俾人鬧QC選角
撚狗又畀人屌 出LL POST又畀人屌
改關節又話同MSE同化 唔改關節又話難砌
出EX大機又要同FW NX比比比
1.5換色呃錢垃圾
好難服侍

一個500円親生仔自由度可塑性可玩度更高更具話題性
車碌、積根隊長、V2AB...我出水了
EX系列我出水了
雖然貴咗少少成盒MG價錢
但而家唔買定幾隻遲D又食炒價
RX-78嘩正可以同G Fighter合哂所有型態
00彈純轉色好想入返套
2.5彈純轉色三紅00好撚正 吉姆好撚正
UNICORN好撚正 炒到過千蚊都要入手 快D番出EX01
ZETA可以再現換渣古頭 正

要專注搞邊個系列顯而易見
而事實上近排都係HEA鳩FORTE
網上問卷我諗都懶得睇
我係主管當然相信數據
而且每個系列就係由堆既定選角建立
FW都要4年時間確立購買群先出蜂鳥

K澤當初都話有睇返NEXT、DASH時期問卷
依點我相信有
但始終係盤生意
每隻選角要同市場部過招
仲要向上面交數
而市實上FORTE係有成績

你估個個係主管H皇親國戚
我係要出Gundlander、突自、6號機吹咩

不過既生瑜何生亮
一個300円遊艇仔俾前系列綁手綁腳, 成話俾人鬧QC選角
撚狗又畀人屌 出LL POST又畀人屌
改關節又話同MSE同化 唔改關節又話難砌
出EX大機又要同FW NX比比比
1.5換色呃錢垃圾
好難服侍

一個500円親生仔自由度可塑性可玩度更高更具話題性
車碌、積根隊長、V2AB...我出水了
EX系列我出水了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了了弓二一妝妝妝妝女月弓
雖然貴咗少少成盒MG價錢
但而家唔買定幾隻遲D又食炒價
RX-78嘩正可以同G Fighter合哂所有型態
00彈純轉色好想入返套
2.5彈純轉色三紅00好撚正 吉姆好撚正
UNICORN好撚正 炒到過千蚊都要入手 快D番出EX01
ZETA可以再現換渣古頭 正

要專注搞邊個系列顯而易見
而事實上近排都係HEA鳩FORTE
網上問卷我諗都懶得睇

佢自己係有睇問卷就知日本係成日叫春要GM2同3
佢唔理,係要出THE O OR 命運呢埋出到悶既機
撚狗同出LL POST仲好笑,出足一個月,擺明同你講
我撚狗都唔理F,呎咩
想要吉姆、吉姆II同吉姆III
依個5ch真係隔幾層就見到
最主要係NEXT到而家一隻都未出過

K澤:
吉姆出咗啦...
MSE
出咗兩次添
套淘寶00XNR+七劍終於到左
整體都好ok
唯獨七劍個劍改件
完全塞唔到粒關笻
上埋色?幾多錢?
有無實物圖分享
巴打你放咗未?
如果未放 ,我可以450全要
係,200幾
遲D補相,個up圖網死左
咁就二星期冇更新blog,K澤好野
港魂ex07準備埋位
我都想知呀
V2A呀
今晚?

相比F不停炒冷飯,人地FW已經出左EW F五子
F91 女妖 老虎以前出過啦
出到w五子其他已經可以唔理,好過F出黎出去都係糞選角,02 03 04都叫有驚喜,去到05 06堆選角簡直係shit
老虎新版嚟架喎

btw 兩隻XM出晌FW,赫比剛就MSE出係咪玩野
樓上其實係咪百度吧個傻鳩終了帝tracylau06
發POST相差半粒鐘
除咗沙漠可以J下之外
一彈入面3隻番炒五十步笑百步
2隻XM-02光速盾都無仲哀過200円嘅NEXT

F出黎出去都係糞選角,02 03 04都叫有驚喜
又無人拎住槍迫你食
你何必又黎聞
咩新版呀
我記得老虎FW頭幾彈已經有
老老實實FW同NEXT+DASH+FORTE都出佐咁耐
佢FORTE冇翻炒DASH都算係咁
仲有屌一個唔屌另一個咁古怪
我自己都係屌佢偏心MSE
個模同上幾彈紅綠渣一樣係新版

將新版理解做新角
FW#翻炒FW
FORTE翻炒NEXT
下面都叫改過名
上面加個#字唔屌 屌FORTE
我真係唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞