[高達扭蛋/盒蛋討論區3] MSE / FORTE / FW# / SDFC etc...

998 回覆
20 Like 3 Dislike
Gsahapon Senshi Forte EX04:
MSN-0411 NIGHTINGALE
都幾襟砌,好細緻,但都有兩個不滿
1)前額太鬆
2)冇眼珠!定我果隻有問題
而家mse03 ex3tr1黑色 幾錢
好似七百幾
邊度有得買
EX02 $700算唔算水魚價
定邊度有現貨買
馬雲網

四月仲有貨

日版有啡盒全新連運費4百幾港紙

而家仲有冇就唔知
上去見到最平都599人仔 計計埋埋仲貴過carousell
比例靚話 fw 個兩隻
冇辦法啦你而家先後追
一係等再販

等左EX01先
老實講
套f06我淨係會對鐵奧同杜賓狼有興趣
前者霸氣,後者少出扭蛋
如果今次又係好似f05咁關節出事
就真係辜負咗forte迷嘅期望
推一推先
f06幾時出?
請問台北桃園附近邊度有Mse ex賣
一手or二手都得
我都係搭朋友買咋
六月最後個星期,好似係
之前多嘢做, 錯過咗 ENSEMBLE 06 一出果時..........
行過 現時都冇哂一SET 咁賣.........
扭咗返嚟........有少少肉尺........
仆街俾咁多V2 我做乜...........

今集點解佢偷膠架...........
太空坦克 兩支炮個炮身..........
仲有 雷射大炮 支槍..........
好冇良心.........

隻V2 仲要本身隻蛋乜撚武器都冇............

V作戰三隻都齊, 終於可以 開發夢幻機體.........
高達身 + 太空坦克腳.........
手扭太多MSE D關節位出黎好痛
各位巴打有無好剪鉗/方法推介
皆旺已經要$820
其實都有嘅
K澤: 腰間位咪有兩枝VSBR囉

利申: 當初見到部V2A自身一枝槍都冇我都呆咗
老老豆豆
mse關節已經算好扭
我又冇乜嘢
forte嗰d仲難扭
成SET最唔想要就係隻V2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞