其實販毒利潤有幾多?

276 回覆
143 Like 7 Dislike
之前上Lecture 講用經濟分析毒品影響

好彩你唔係我同學
如果唔係個doctor 比你當眾屌死
其實佢都幾慘,要靠呢d野吸引人地注意

屌佢老母 講野一D point 都冇 淨係屌屌屌同係咁屌
你衰左坐監 但唔衰既話 你就發達喎 任何有利益既野就係風險架啦
其實Drugs war全球化嘅今日,美國部份州大麻合法,會唔會係為左令南美硬性毒品無市場?
類似經濟學上代替品慨念?
agger
眼見過人撈偏撈到身無分文 仲差人街數
真係未見過人撈偏撈到咁梅
條友完全係潑婦咁款
實祝到你
點解?

好彩你唔係我同學
點解?

條友一講毒品就起晒鋼都知咩事啦
仲有個doctor 係贊成學荷蘭瑞士嗰套方法

好彩你唔係我同學
點解?

起咩鋼呀,你係鋼鍊呀?起鋼

得啦我唔夠你玩
你咁癲
佢隊多左

好彩你唔係我同學
點解?

得啦我唔夠你玩
你咁癲
佢隊多左

好彩你唔係我同學
點解?

得啦我唔夠你玩
你咁癲
癲你老母,食大麻d人仲癲,呢d嘢都放得入口

一啲教養都冇 老母前老母後
你都唔好隊太多
再係咁成個連登都比你屈
點解?

得啦我唔夠你玩
你咁癲
佢隊多左

咁鐘意睇達哥,你問佢點睇人吸毒

冇睇好耐啦
點解?

得啦我唔夠你玩
你咁癲
佢隊多左
乜你知隊嘢會痴線咩,咁你又隊,死道友
你都唔好隊太多
再係咁成個連登都比你屈

啱呀唔好食咁多
傷身㗎
喺度含血噴人
某程度係岩
但個時機係好重要。
佢地係響七八十年代開始做,嗰時嘅環境唔多同。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞