其實販毒利潤有幾多?

276 回覆
143 Like 7 Dislike
樓上條友痴撚左線
你證明左我嘅睇法,你對複雜嘅嘢係理解唔到。

呢到大家一直用緊公共行政,社會學,經濟學角度去討論。你就跳入黎係咁屌人吸毒。

我當初以為你係驚有啲未成年人見到走去吸,想阻止討論。

我就用性教育做例子:阻止討論,並不能解决事情。同中共一樣,諗住阻止討論就可以完美地粉飾太平?

所以咪話,同你講嘢真係唔可以太深。

你就應該冇吸毒嘅,但個智商仲衰過係發育時期吸毒嘅人。
咪撚理樓上條友啦,大家討論下近幾年外國不斷討論要stop war on drugs, 扭轉自70年代以黎對付毒品既政策。樓上講既毒品經濟其實都係成個討論既其中一部份。
pablo Escobar
痴撚線 係咪紅字會威啲
討論毒販賺幾多錢=道友?
照你邏輯討論Isis點賺錢係咪=恐怖份子?
邏輯去左邊撚到 係咪你自己都忽撚大左呀
定你屋企人比毒販虐殺過呀戇鳩仔
吸毒,販毒,掃毒都係人渣
此post 已完
我純粹話你痴左線je
下?logistics一定係跟車咩?

Air / Sea flight , cargo planning ,wearhouse, supply chain service , DTD E-commerce support 呢啲都係物流喎。

你理解多啲呢個世界先啦

討論=道友
屌鳩你=幫班道友
你幾時比墨西哥毒販凌遲呀?
中學老師都買唔到樓
我間公司有做。

係咪眼盲呀?又一次證明我嘅觀點
算啦唔好理佢浪灣時間 not deserve
浪費
係咪討論吓都唔比?
attention seeker
其實佢都幾慘,要靠呢d野吸引人地注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞