其實依家啲香港女仔諗緊咩...

331 回覆
4107 Like 88 Dislike
有個朋友交換禮物送食物俾佢,我朋友同佢絕左交
其實睇你良心過唔過意得去架姐。我唔係要餐餐食貴野,其實男朋友都負擔到,大可以要佢比哂,但係鐘意佢根本唔會捨得要佢成日比哂錢,所以有時就佢請下我,我請下佢咁。sorry for 1999
次次呢啲topic又會有一大班人話十個女人九個都臭雞,肯AA嘅女超少,所以少數例子不值一提

有乜港女嘢就踩一定係關女權閪平時要平等 有著數就要男人付出,明明父權社會先係逼男人付出 舊post都大把巴絲話平日要開男人請嗰班女明明多數係冇乜腦又淨係識行街shopping煲劇,明明就唔係會推動/主張平等嘅人,關女權乜事

總之連登女人係雞係公廁啦 講乜都錯
可能我睇愛情仲係好理想化
鍾意就得

乜都唔洗做就已經比錢我洗個d
其實唔係當我係雞咩

要用錢去維繫嘅關係
唔係客觀條件上差太遠
就係條仔對自己太無信心
兩樣都好唔吸引
屌你咩樓主, 唔好屌醒佢啊,

我仲想睇佢臨結婚擺酒, 唔肯夾錢, 最後結唔成婚架
識得一個女神級嘅fd, 佢同男友係AA
佢仲會同男友老母拜年 送禮咁樣
不過因為佢男友係男神級 仲要事業唔錯

所以話靚仔靚女先有真愛
根本生得樣衰 大家都係將貨就價 就會斤斤計較
成日都嫌棄對方做得唔好, 如果男/女神做又ok

利申 樣衰
睇完成篇 樓主哪有讚過自己
佢唔講我仲以為佢係巴打
agger 做好女人 條仔一定會做仆街 做仆街港女d男人先聽話 身邊九對十對都係咁
正常啊 港女不嬲當個閪係八達通咁嘟
就係因為有呢d咁嘅垃圾港女,先令我地班港女係咁比人小 大佬,唔係個撚個香港女仔都咁架
衰啲講句 樓主個感覺好似有啲唔抵得 好酸咁 然後post岀黎博正評拎認同感拎存在感 覺得自己係好好女仔想比人讚。
你唔認同你朋友咪算 乜9屎垃圾都post岀黎
我想講依啲女係屌唔醒架,佢連我串佢都feel唔到,佢都講到明一蚊都唔會用,點會夾錢結婚
都有道理 但係女人嘅樣貌都隨時間下降 降到咁上下就會低要求D
依家係佢男朋友要佢夾錢,佢唔肯係到同我呻,搞到我忍唔住屌佢少少錢都唔俾,我唔抵得佢啲咩
真朋友
睇撚到嬲
屌 合理化自己樣衰
你估拍拖真係等於免費雞?
唔係㗎
你要顧佢感受
你要睇下佢想唔想扑
如果真係24個鐘想扑就扑
屌到反皮都冇怨言
你先至有資格講
我比錢
你比我屌
呢啲咁女性格閪 如果又唔靚 有人埋單執到啦
樓主請唔請人做寵物
想識樓主
大家諗法差唔多 都唔明點解有女仔會咁 次次都忍唔住開口屌
我都肥
其實我年尾結婚本身預左佢做姊妹,但佢識左一個港女朋友就變哂,已經講野勁直接想佢唔好理我,間接unfriend佢,因為佢到時做姊妹一定嗌哂辛苦係到嘈又唔做野
樓主個frd正垃圾,做臭雞都未夠資格
大把雞有本錢過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞