其實依家啲香港女仔諗緊咩...

331 回覆
4107 Like 88 Dislike
清咩泉,你地係果啲自己搭完的士會問人拎返果幾十蚊覺得好威威既咪負皮上一頁囉
不過其實都想講返,其實我身邊大約八成女仔朋友都好肯付出
亦可能因為咁,有啲人覺得咁就係清泉 真係好撚大既誤會
其實係咪樓主識既朋友出事,定係我見識少
樓主人身攻擊佢所謂既朋友在先
人地有人埋單咪得囉
又話人樣衰做咩鳩 關佢撚事咩
又上黎連登扮清泉 呃正皮
仲要人屌佢朋友係雞
有樓主咁既朋友真係喊三聲
等睇清泉閪全面進場
同意
兩登特別多
清泉閪仲煩過港女
清咩泉,你地係果啲自己搭完的士會問人拎返果幾十蚊覺得好威威既咪負皮上一頁囉

我反而覺得樓主好正喎
好少人不滿得黎真係會當面鬧對方
酸嘅多數係呢埋一二面講人壞話唔敢正面對質
普遍依家真係好多女仔都係咁
所以話冇錢唔好拍拖
一嚟自己舒服啲冇咁大開支
二嚟唔好嘥女仔嘅時間
一樣好撚應份既事,幾時開始俾人吹捧到係清泉
溝左佢條仔 咪可以收佢皮
樓主似係葡萄多d
好少見靚女會屌鳩身邊港女朋友
通常自己冇咁既待遇先會覺得人地有問題
樓主聽完咪算囉
又厚多士去認真mode屌鳩人
得啖笑
理得人靚唔靚
講道理講得岩咪得
人地有人埋單咪得囉
仲要人屌佢朋友係雞

你係咪就係樓主個甲組腳朋友
現實係大把人爭住養呢班靚女,
醒下啦
油頭度縮毒撚同低質清泉絲打簡直絕配
cls港女
巴打趁機溝左佢條仔
同意
其實你係咪唔想有人屌醒啲男人咋
等啲男人可以一直幫你地啲港女埋單
想睇多啲對話
樓主似係葡萄多d
好少見靚女會屌鳩身邊港女朋友
通常自己冇咁既待遇先會覺得人地有問題
樓主聽完咪算囉
又厚多士去認真mode屌鳩人
得啖笑
理得人靚唔靚
講道理講得岩咪得
人地有人埋單咪得囉
仲要人屌佢朋友係雞

你係咪就係樓主個甲組腳朋友
其實你係咪唔想有人屌醒啲男人咋
等啲男人可以一直幫你地啲港女埋單

拜金嘅就一定係靚女、唔拜金先係扮清泉港女?

Btw唔洗了我感情生活好愉快
啲女仲話要追求男女平等 真係好撚好笑
想睇下樓主點樣厚多士屌鳩佢朋友
你地依啲為餐飯百幾二百蚊都嘈條仔既有幾高質?
現實係大把人爭住養呢班靚女,
醒下啦[img]assets/faces/lihkg/dog2.gif[/img]
油頭度縮毒撚同低質清泉絲打簡直絕配[img]assets/faces/lihkg/dog1.gif[/img]
同意
你地依啲為餐飯百幾二百蚊都嘈條仔既有幾高質?

佢地以話鳩人扮清泉黎特顯佢地先係坦率清泉啫
其實如果個女仔係女神級
個男仔就算比哂 都會覺得冇乜問題

呢個世界係咁現實
樓主介唔介意將你同你朋友嘅對話原原本本cap晒上黎?
單憑你就咁講,你講到天花龍鳳都得架啦,反正你本來預左同佢無朋友做,驚乜?

但靚女無人娶呢下真係唔奇,都見有啲女性朋友&同事,明明樣又唔得(直情樣衰),格又衰,偏偏都係搵到人埋單,咁當然就唔係咩高富帥啦
有啲性格好嘅,個樣順眼,偏偏個老公唔珍惜佢,搞到變左單親媽媽
至於啲靚女,一係遇唔啱心水,一係人人以為佢有拖拍唔敢追佢
到左差唔多年紀又俾屋企人催結婚
有個性格麻麻地嘅靚女同事去左speed dating搵到家下個老公,雖然我地都覺得佢老公唔鍚佢(佢老公係少爺性格,唔識關心人),但佢老公都叫搵到唔少錢同埋外表肆正
完整版本一定成浸酸味出哂黎
我冇嘈過,
男人自動比哂錢包接送
到底果小小錢都要嘈既女有幾低質
冇樣就要靠自己架啦,上天好公平
屌笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞