其實依家啲香港女仔諗緊咩...

331 回覆
4107 Like 88 Dislike
雖然幾認同你講嘅野
但係

令你老母
咁岩想講
咩佢真係以為下下都要主動講先有咁既待遇?
有呢種心態嘅女人 應該努力溝有錢仔/做有錢仔隻雞

我朋友就係咁 起碼有車(老豆架車)嘅先開始俾啲條仔追佢 雖然佢冇講明一定要有錢 但同過有錢仔拍拖後 感覺到佢返唔到轉頭去接受普通家底
點解忽然彈左幾件覺得咁係應份嘅港女出黎護航
樓主似係葡萄多d
好少見靚女會屌鳩身邊港女朋友
通常自己冇咁既待遇先會覺得人地有問題
樓主聽完咪算囉
又厚多士去認真mode屌鳩人
得啖笑
理得人靚唔靚
講道理講得岩咪得
樓主人身攻擊佢所謂既朋友在先
人地有人埋單咪得囉
又話人樣衰做咩鳩 關佢撚事咩
又上黎連登扮清泉 呃正皮
仲要人屌佢朋友係雞
有樓主咁既朋友真係喊三聲

你係咪就係樓主個甲組腳朋友
屌笑左

以佢嘅道理
咁人地屌自己個fd又關佢撚事咩
仲要屌樓主扮清泉

成個道理Exactly可以屌柒返佢自己

樓主係咁強調好女仔論乜乜乜
我想講無論男女都係有啲犯賤
好多時都唔識珍惜對佢地好果一個(好女仔/好男友),反而對啲衰衰格格嘅,又好甘心去服侍對方
但我唔會特登開post 去要人屌自己朋友係雞咁撚得閒囉
講到出聲先做,呢d 叫低質on9 仔
你自動波比錢,我自動波識做啦
屌都冇得屌
係 個男自願俾曬所有 樓又唔洗佢供
個男平時對自己死慳死抵 同個女一齊就咩都俾曬個女 打算結婚
個女轉左新工 銀行做 就俾個垃圾成個倫敦金咁既賤男呃兩呃就挑撥到 話個男朋友成日發脾氣 係佢面前做唔到自己
仲同個狗公上埋床 唉

對唔住 無位呻 俾我呻下
樓主似係葡萄多d
樓主聽完咪算囉
得啖笑
理得人靚唔靚
講道理講得岩咪得
人地有人埋單咪得囉
仲要人屌佢朋友係雞

屌笑左

以佢嘅道理
仲要屌樓主扮清泉

但我唔會特登開post 去要人屌自己朋友係雞咁撚得閒囉

如果道理在樓主嗰邊,我唔明佢開post屌有咩問題喎
又冇開名又盛,呻下都唔撚得,我del左個ac好唔好
其實屌樓主扮清泉呢個論調,我係一啲社評之類有睇過

大概就係話有啲咩風化案發生,或者同兩性有關嘅野
總會有啲女仔出黎話「明知自己係女仔就小心啲啦」「做女仔都唔識保護自己」「身為女仔要做乜乜乜」「身為女仔唔應該乜乜乜」
即係總之講到啲野好女仔唔會咁做,自己唔會咁做
又會曲線/直線講下好女仔特點
例如AA制,唔拜金,識煮飯,唔公主病,唔遲到之類
其實講到尾係想同人講自己係好女仔
即係借人地故事墊高自己
一到放學時間成個post唔同哂
好波
分析得唔錯
所以咪話有道理點解唔屌得
樓主似係葡萄多d
樓主聽完咪算囉
得啖笑
理得人靚唔靚
講道理講得岩咪得
人地有人埋單咪得囉
仲要人屌佢朋友係雞

屌笑左

以佢嘅道理
仲要屌樓主扮清泉

其實屌樓主扮清泉呢個論調,我係一啲社評之類有睇過

大概就係話有啲咩風化案發生,或者同兩性有關嘅野
總會有啲女仔出黎話「明知自己係女仔就小心啲啦」「做女仔都唔識保護自己」「身為女仔要做乜乜乜」「身為女仔唔應該乜乜乜」
即係總之講到啲野好女仔唔會咁做,自己唔會咁做
又會曲線/直線講下好女仔特點
例如AA制,唔拜金,識煮飯,唔公主病,唔遲到之類
其實講到尾係想同人講自己係好女仔
即係借人地故事墊高自己

我無追哂post唔知樓主有無其他言論係曲線讚自己,但我睇#0同最尾一兩頁我唔覺得樓主有想表達自己係好女仔喎

如果樓主個fd真係老奉覺得女人拍拖唔應該洗錢,呢個唔係比多比少嘅問題,而係心態好有問題喎
唔使理個夢露臭西喎
請善用起底功能
或者係放左上去啲港女圍爐gp度
錯手㩒錯咗負評
個幾件常見的走哂出黎
係咁
睇埋你個名
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞