其實依家啲香港女仔諗緊咩...

331 回覆
4107 Like 88 Dislike
對住依啲人我真係大大力屌,
大家記住有朋友講埋哂啲歪理都唔好忍,無左個朋友好過俾人影響埋一份
見親佢男朋友我都會用同情既眼光望住佢,佢仲要對我點頭微笑

好想同佢講:佢當你提款機喳,傻仔
得單tick
實係熄咗數據扮send
cap咗圖就del返句野
顧慮咁多做乜 真心朋友就當面屌柒佢
如果條女隨時都可以俾條仔得扑既咪當打和囉
熄佢個friend數據?
令你老
好彩我條女都肯付出返佢果份
正評你依句
與其話啲女做雞 不如話啲男人唔撚爭氣 正廢柴
自膠
太靚女無人娶,咁佢咪更加無人娶
唉 我識一個都係 拍左十幾年拖 個男咩都俾曬錢,好愛佢
依家俾個狗公講兩講 就同人上床。。
因為大家價值觀唔同
一遇到呢d人 只可以做hi bye fd
你深交既話 只會自己睇唔順眼 自己谷氣
佢又唔會覺得有問題

嘈交既話都無可能會好返
就算好返 好快下次又重蹈覆轍
好多女仔其實係呢類人
但佢地一直都唔知

成日話男仔唔需要太好 求求其其
最緊要有上進心要有安全感

於是搵親男朋友都要好靚仔好有錢
但係真係會有好多男人肯埋單呢
呢個變咗而家嘅根本問題,唔需要理有雞先定有蛋先
其實我覺得男人俾哂錢有能力又自願既係無問題架,但有啲女人係自己付出少少就俾哂面色人睇,發哂脾氣真係好誇張...
我都想有你鼓勇氣 去屌柒自己啲港女朋友
其實依家啲香港人諗緊咩
男朋友係一個好有風度既男仔,覺得男仔照顧女仔好應該
不過我會同男朋友平等:

每個月每人都拎一個一樣既數出嚟儲錢
邊個bonus/加人工會請食飯
小數唔會同對方計(搭的士買小食嗰啲)
自己的事自己做,唔會奉旨要對方做,但對方既事會當自己既事咁上心

唔覺得自己係咩清泉,因為錫對方好自然就做到
我有手有腳有人工,想大家都開心長久,付出返好應份
人地男仔有能力養埋你係一件事,但女仔心態絕對唔可以奉旨
一齊住所有野同男朋友aa
但家務90%我做
其實關你咩事?
有人幫佢比你吹漲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞