其實依家啲香港女仔諗緊咩...

331 回覆
4107 Like 88 Dislike
話說有個女仔朋友係咁同我呻佢條仔講到明第日搬出黎住,男仔就負責交租,女仔就負責水電雜費,話佢男朋友要求平等好姑寒, 我心諗邊到平等,佢一個月要比成萬蚊租,你都係比一二千蚊雜費就諗分唔分手,拍左4個月拖就講到人地娶硬你 可唔可以慳啲

佢仲話依家既香港女仔係唔會付出,佢請左男朋友一餐飯同我呻左成日,佢啲朋友自己搭的士仲要問返男仔拎錢,做雞咩依家,百幾蚊的士錢都冇...講到明拍拖女仔應該一蚊雞都唔會出,仲話依家全部香港女仔都係咁

我係女仔聽到都嬲,仲要佢唔係好令女,甲組腳,成日美圖獸獸就以為自己女神 ,依啲臭系港女真係逼我同佢絕交,依家決定唔覆佢。

究竟係我有問題定真係依家全部香港女仔都係咁?我覺得一段關係應該睇返大家經濟能力,邊個能力大咪出多少少,最重要係大家開心

正評:我朋友應該去做雞
負評:我有俾你屌架
叫佢分啦無謂浪費個男仔
樣衰就算啦
令你老母
雞犬不寧
個女仔俾哂錢就話姐,依家係一餐飯錢都要嘈
唔好呀,要叫佢堅持落去呀。唔好又放返隻雞出嚟害人。
屌你呃正評
可能佢地租公屋 大家都係幾千蚊
真係忍唔住串鳩個肥系,預左無朋友做
pm爆左未?
真係想知係我有問題,定依家啲女仔都係咁

巴打單刀直入咁直接
真男人阿!!
喂屌你內容好地地整個正負評投票做乜撚呀
咁既性格做雞都冇人叫啦大佬
想像到係d冇服務 揸波會格手 轉pose又會黑面既雞來
其實等多幾年冇人要
可能佢就會知咩事
樓主直線呃正皮
我無直接叫佢做雞,都比足面佢
你朋友真係完全唔覺自己有問題
令你老母
系你老母

巴打單刀直入咁直接
真男人阿!!
我無直接叫佢做雞,都比足面佢

反左面未
抵你拎正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞