其實依家啲香港女仔諗緊咩...

331 回覆
4107 Like 88 Dislike
你班毒撚照下鏡啦

豬西搵到正常男人埋單關你撚事?

一個願打一個願挨

你班撚樣死埋一二便打飛機啦
我冇撚架
就係多得你呢d柒頭囉 無女就叫人打飛機
家陣豬西都串過馬撚就係因為有班傻鳩9公
得香港有女仔咩依家 豬西有人埋單 都唔係咩問題 重點係又柒又無腦又難頂呢個先係問題 你仲要講到好似好合理咁 就係多得果班男人之恥 要屌醒既根本唔止係班仆街港女 仲有堆垃圾狗公
全撚部拎哂去打靶就啱了
利申有女
話說有個女仔朋友係咁同我呻佢條仔講到明第日搬出黎住,男仔就負責交租,女仔就負責水電雜費,話佢男朋友要求平等好姑寒, 我心諗邊到平等,佢一個月要比成萬蚊租,你都係比一二千蚊雜費就諗分唔分手,拍左4個月拖就講到人地娶硬你 可唔可以慳啲

佢仲話依家既香港女仔係唔會付出,佢請左男朋友一餐飯同我呻左成日,佢啲朋友自己搭的士仲要問返男仔拎錢,做雞咩依家,百幾蚊的士錢都冇...講到明拍拖女仔應該一蚊雞都唔會出,仲話依家全部香港女仔都係咁

我係女仔聽到都嬲,仲要佢唔係好女,甲組腳,成日美圖獸獸就以為自己女神 ,依啲臭系港女真係逼我同佢絕交,依家決定唔覆佢。

究竟係我有問題定真係依家全部香港女仔都係咁?我覺得一段關係應該睇返大家經濟能力,邊個能力大咪出多少少,最重要係大家開心

正評:我朋友應該去做雞
負評:我有俾你屌架

負評係比你唔識字
樓主清泉黎 可以做我條女?
唔係清泉 係有啲女仔極端公主病,幾十蚊都計,正正常常都唔會計住哂
男朋友岀軌屌過豬系咁解。
收皮啦死假膠
你就真係平行世界
又男又女死假膠
假設兩個都拜金的話,港女唔會有優勢,
要求高,身材,床上功夫
呢 d 男人無女人要就接受現實啦
咪帶 d 大陸女人落嚟
啲人話人以群分,點解樓主會識到啲冇腦港女
呢條女如果有讀大學或者大專嘅話,一撚定係果啲上莊撚
講嘢冇邏輯,淨係識嘩眾取寵
成口就係「下真架?」、「咁點算呀!」
諗起就憎
無計, 想溝港女就要咁樣
佢又冇上莊,咁忙咪唔得閒收兵,反而做佢groupmate慘過食屎,成日話自己果part好難唔識,我地做埋咁濟
香港太多狗公 搞到啲女出黎食飯都例牌當一定有人請佢食咁
唔好叫佢分手啊
唔好放佢出黎害人
樓主一而再再而三咁強調自己係絲打博咩
上面幾時話你係巴打呀 對號入座
你閱讀理解拎F?
駁到無野好駁啦?

"你班毒撚"
諗起個肥系成身肥騰騰
吊,it狗真係
究竟邊句睇得出我對佢有意思
好彩我身邊啲女frd都正正常常
如果唔係同佢地嘈多兩嘈實激死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞