依家啲女係咪以為開口埋口都係粗口啲人就會覺得你又pure 又true

269 回覆
1387 Like 326 Dislike
戇鳩樓主 人地講粗口關你撚事
我都成日講粗口
平時返工、打機真係好中意講粗口屌下人
但平時同朋友認真咁吹下水飲下野就真係冇粗口
其實講幾句粗口姐 你講到d女扮哂野咁
咁仔講就姐係唔扮野?

利申 冇惡意 純粹個人睇法
其實睇翻 樓主你都唔好得好多姐
你自己都講咁多粗口
但係就叫人講少啲粗口
D女on9
幾時開始連自己點做人
連登仔都要管埋一份
我鐘意爛撚口咪爛撚口囉屌你老母
關你鳩系柒事?
連登仔咩都要管
好多粗口都係針對女性
例如 屌你老母
依家啲女仔開口埋口都係粗口
無撚又屌乜柒
見住啲女仔又臭閪又屌黎屌去咁 真係心諗
究竟有無男仔會鍾意呢type咁爛口嘅女仔
依家D女小一都識講粗口啦
見住啲女仔又臭閪又屌黎屌去咁 真係心諗
究竟有無男仔會鍾意呢type咁爛口嘅女仔
厹實中意架
如果對住另一半都咁爛口真係頂唔順

樣靚就話無所謂
好心果啲樣又衰又無身材嘅就執下自己啲內在美啦
傾計都唔開胃 對內外都咁醜嘅女仔極反感
講笑時用兩句可以 交談冇必要
唔係話唔準講
但係爛口就好煩
好似唔識其他詞語咁
樓主應該係講緊嗰啲利用講粗口呢樣嘢(無論標身佢係咪爛口底)嚟標榜真性情然後收兵嘅港女啫
如果絲打們本身真係爛口但係自然咁爛 冇強調呢樣嘢講到自己好特別 冇用呢樣嘢收兵 根本唔使對號入座
同打機一樣咋嘛 真心打咪打囉 唔係打完周圍唱自己打機好男仔頭乜乜乜
所以重點唔係講唔講粗口定打唔打機 而係你個心態 真正真性情冇問題 但而家講緊啲女扮真性情 別有用心 反而係造作
臭西黎
講粗口一定要識得收放自如,可爛口可斯文。
又提puuukiikkkkki
之前係街見到塊面又大又闊 仲唔知有冇150都做ig女神
見到某啲絲反應咁大真係好好笑
由於至終都唔覺得講粗口既女仔係pure
我地男人唔識分就話啫 其實女仔更加應該睇穿邊啲係扮真性情
我根本唔係追擊講粗口啲女仔,而係為咁扮真性情而講既女仔
我唔係講你地呢班真正爛口嘅絲呀
我開po屌人關你撚事 跟你咁講呢個forum 可以收皮啦傻鳩
又話人爛口 又話淨係屌講粗口粉真性情
樓主你到底想點?
係啦我肯定係無仔溝啦你滿意未
又叫人不服來辯
圍爐取暖啦你繼續
事實你係爛口,而我亦只係屌梗扮真性情個啲,有咩衝突 你要繼續辯我十分歡迎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞