依家啲女係咪以為開口埋口都係粗口啲人就會覺得你又pure 又true

269 回覆
1387 Like 326 Dislike
成班衝入嚟對號入座個下好笑 終於有人知我慘
睇多次篇野先啦傻鳩,我冇話唔比女人講粗口,咪撚屈鳩我啦
唔好講女人
就算係男人係街出面講嘢句句夾住粗口都肉酸
班八婆冇家教就冇家教啦
係度賴屎賴屁
https://youtu.be/yfzcKka_wTQ

樓主點睇
睇多次篇野先啦傻鳩,我冇話唔比女人講粗口,咪撚屈鳩我啦

你錯左重點
純粹share
原來有d女 講唔講粗口都係
puiki上水了
最好笑係成班敏感到死 起晒鋼咁
俾我既感覺就係有人提佢地「唔好講咁多粗口啦」會即刻大聲應返「屌我講粗口關你撚事」果種
sorry屌錯咗 自膠
靚女大波長腿講粗口你咪又係狗衝

爛口又點 我會係咩場口講返咩啦
講少啲?
你上少啲連登搵班毒撚同意你好過啦
人地包括我都係做好心提醒下佢地啫 講少句粗口好似攞佢地命咁
做乜撚野 叫你地講少啲粗口關我狗唔狗衝靚女咩事睇死你都係冇仔溝先咁大怨氣
我係屌個啲裝真性情啲女姐,你地呢班真正爛口閪又衝入嚟做咩
btw你依家上連登屌我就唔係想搵人認同你?
俾樓主講中咪係度發爛渣囉
上嚟連登討論下都唔俾咩
惡撚到
我幾時有老屈你,你自己打架
「依家唔係唔比你講,而係一個正常人都唔應該咁爛口啦

「老實講句,女人根本唔應該講咁多粗口啦,你以為自己係男人定咁做就又pure又true呀」
人地爛口關我地咩事呀 我地自己圍爐算把啦
我咪就話女人唔應該講咁多囉 冇話唔比,同埋我已經講咗係性別角色定型啦,始終有啲野男人係啱做啲,另一啲野係女人啱做啲架啦,事實就係咁
同埋一個正常人唔應該咁爛口有錯咩 不論男女老幼
點解男人講得女人又唔俾講
走啦文盲,我有冇話唔比講
咁你唔批評埋d爛口既男人?咁憎人爛口既話
啲人咪撚講咩男講得女唔講得啲傻閪野啦
講緊你班港女成日用真性情黎掩飾自己無家教啊on9
雞仔聲講粗口
我覺得如果因爲自己嘅習慣 例如同朋友嘅溝通方式 講粗口係完全冇問題
因為正常其實都會識分場合講 同埋因爲係自然咁用出黎 聽落去啲粗口會係流暢 唔會感覺係好似特登要加落去咁
但啲特登要加句粗口嘅就真係好難頂
真係聽得出架
其實都唔係淨係女仔 有啲人以為自己講粗口好型就夾硬將啲字塞落句野度
好心啦連個字點用都未識 成日將個字塞去啲奇奇怪怪嘅位
係要用都學下點用先
我試過唔講比男仔笑我個人假/扮野
我覺得好唔開心
自此之後 講野會加
撚 屌 9 呢d上去
係保護自己 唔想再比男仔笑離地
但好難介了
我都講咗點解,走啦文盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞