依家啲女係咪以為開口埋口都係粗口啲人就會覺得你又pure 又true

269 回覆
1387 Like 326 Dislike
我意思係話粗口係香港文化做咩唔可以講
成日都話屌人老母
你班女有jer咩
啲爛口閪淨係識留負皮
奉勸各位女仔唔好講咁多粗口,死TB例外,你鍾意點就點啦

開口埋口都講粗口嘅人好掉架
鬼妹咪又係shit shit聲 fuck fuck聲
個個扮魚春嬌
關你撚事
點解會覺得啲女講粗口係用嚟扮真性情
講真依加粗口普遍到連小學生都識講 仲要覺得講粗口好型 上個網周圍又充斥住粗口 於是啲人咪學起上嚟 開口埋口屌撚柒鳩 一講多咗就變咗做習慣 想改都難 你估條條女都係講嚟扮pure扮true咩
利申:爛口女 想改但改唔到 覺得自己好粗魯
我都好爛口
但關鳩你春事咩
潮流興講粗口,麻甩同飲酒就係真性情.好多港女見有市場就即刻轉型,標榜自己會講好多粗口,鍾意飲酒同唔化妝,男仔頭,近排佢地開始標榜埋會上連登/高登.由於呢種女舊時叫做男人婆,個名溝唔到仔,所以佢地改稱自己做真漢子,麻甩女人.但偏偏呢種女就係最港女.
男同女邊撚到同 on9
男人練大隻會型d受歡迎d
女人練大隻都係
男人老狗成日話做女人着數真係好肉酸
講粗口唔緊要,
問題係啲港女好強調自己會講粗口.
"哎屌我成鳩日講粗口架成個男人咁,實唔會有仔要啦屌."
講完大把傻仔以為執到寶撲埋去.
最憎啲爛口婆成日搵習慣咗、忍唔住口嚟做藉口
你老母個閪嘴有問題定點?
點會控制唔到自己個嘴呀弱智
可以不過唔會不斷強調自己識講粗口,同唔會屌人唔講粗口,唔知點解而家有個風氣就係斯文唔講粗口就係虛偽,班港女而家不斷攻擊緊呢類人.
係改到一早改咗啦 你估要改一個跟咗自己咁多年嘅習慣好易? 對住啲陌生人咪控制到 對住啲frd你會唔會下下都諗住點顧自己形象 唔係忍唔住 而係你順口講開 「屌做乜鳩」「笑撚死」呢啲自然反應嘅粗口點樣一時三刻話改就改
D人覺得講粗口會型D
乜野價值觀黎
事實就係對於小學雞講 講粗口係種禁忌 於是佢地咪覺得敢講好型好威威 私底下玩個手機就成口粗口 到到中學朋輩影響 人又開始覺得咁多人講 自己講都冇所以 咪習以為常咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞