依家啲女係咪以為開口埋口都係粗口啲人就會覺得你又pure 又true

269 回覆
1387 Like 326 Dislike
成堆文盲絲 終於有人明
密埋佢老母
蜜呀
講到好似成日講租口嘅人唔會口蜜腹劍咁
真性情絲打們唔洗入嚟追擊我喇 你地咁真性情 我係屌個啲扮真性情啲女咋 唔洗咁心急澄清自己
早十年八年啲女仔都係斯斯文文,粗口都係一句起兩句止。後尾唔知啲咩人喺度吹捧溝女一定要溝啲個粗口既,唔講粗口啲女係扮撚晒野 自此有啲女就係咁講粗口 我識有啲中/大學女同學係咁,個班IG「女神」puuiki個啲又係咁。屌,依家唔係唔比你講,而係一個正常人都唔應該咁爛口啦 更何況你地係女仔?仲爛口過我地啲麻甩佬

老實講句,女人根本唔應該講咁多粗口啦,你以為自己係男人定咁做就又pure又true呀 好多野都係性別角色定型咗架啦,一個男人成日喊苦喊忽你都

奉勸各位女仔唔好講咁多粗口,死TB例外,你鍾意點就點啦
得罪講句 真性情先會講粗口
從來吾講粗口嘅人
一係就真pure
一係就口密腹劍 對住你扮友善 其實就係同啲frd係後面講你事非 插你一刀咋

利申:以前成日爆粗 依家戒左
我唔否認你講啲野,但我講梗依家啲女為咗令人覺得佢真,就係咁爆粗
btw吾你老母
密埋佢老母
蜜呀
講到好似成日講口嘅人唔會口蜜腹劍咁

自膠
我唔係唔比女人講粗口呀
你啱,粗口爛舌都唔代表係好人
成班爛口絲打衝出嚟屌樓主
係啦知你地好true啦
你係咪痴線
想講咪講
關你鬼事
我冇心引佢地出嚟㗎
跟返你俾個主因答嚟你 你就拋幾隻字出嚟講咩批判性思考 想點
傻鳩
咪又係無得屌
咁啲女我屌得唔啱咩?覺得咁樣就好真 我屌少咗一邊啫,你鍾意我咪開多個po屌囉
你個腦係咪淨係得屌閪
老實講句,女人根本唔應該講咁多粗口啦

樓主冇話唔俾,不過暗示性別定型係正確姐
真心唔明人地講粗口關你乜事
你話啲女特登講粗口扮到自己好pure好true既你咪唔好認同佢
定係你覺得所有會講粗口既女都係扮出黎?
利申女,平時好少講,唔好老屈我厹
我都好爛口
但我係控制到個種
咁算田口
講粗口又嫌又剩 連登仔仲有咩野唔會擺上黎講啊
咁扮靚自己吸引異性係本能嚟 著低胸為咗吸引人呢個出發點有乜錯 唔覺得有任何一邊抵鬧 根本冇得用呢個例子嚟比較
不過港女一咁著又要俾你地屌係雞係公廁 然後啲台妹鬼妹架妹咁著又起勢咁j
puiki 應該唔會特登扮 應該係佢本身習慣
唔講得架?
樓主真係慘比班爛口女人係咁屌

講粗口冇問題 講到勁突兀 句句都加刻意咁比人聽到咪肉酸囉
可唔可睇清楚我講咩先呀,我係咪有咁講全部女人都係呀 女人就唔代表你可以老屈我㗎喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞