依家啲女係咪以為開口埋口都係粗口啲人就會覺得你又pure 又true

269 回覆
1387 Like 326 Dislike
你心態正常咪得,講梗個啲為講而講先係唔應該
去機舖打舖機都聽到隔離d女爆唒粗
聽到都覺得un耳
唔明忍口唔講粗口有幾難

利申 斯文人
爛口絲要負皮你喇
識每一個女仔都會講粗口,不過知道幾時講得幾時唔講得。唔通對住老豆老母上司又講咩,會講都係on9而唔關爛口問題啦。

同埋,真係唔會有人為扮真性情而成日扮講粗口

就算一個女仔開口埋口都係粗口,又有咩問題?你咪唔好鐘意,無人care 你鐘唔鐘意。

利申:讀過女校
冇得屌你咪又係狗咁衝埋去屌 成堆油頭毒撚講到自己有得揀咁
佢唔care我諗咩唔通我又好care佢咩
講到好似你自己唔係油毒咁
真係唔會有人扮? 你好似天真咗啲喎,好多女都裝飾到自己冇機心,人畜無害咁啦 你唔知就唔代表冇既
btw咩叫扮講粗口 屌講做條,鳩講做溝呀?
同埋我都一樣唔care你諗咩囉
有時真係因爲想改但改唔到 講粗口講到變習慣 仲有 咪性別定型啦屌你 女仔就唔講得粗口?
唔講粗口又點
見到人靚咪又一樣照狗衝
現實係 靚女講粗口=貼地 真性情 易相處
豬扒肥婆講粗口=狗也不屌
爛口關你撚事咩 咩時代都有男人婆架啦
真性情 wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞