依家啲女係咪以為開口埋口都係粗口啲人就會覺得你又pure 又true

269 回覆
1387 Like 326 Dislike
如果係講呢啲扮哂野既臭八我都明點解你哋唔鐘意

利申爛口絲 柒 冇狗公追
仲有啲喺條街大大聲講真係頂唔順,屌曬成條街老母 如果係特登扮爛口仲要唔通順更加唔ok 用得流暢同埋嬲到要加既話又冇乜所謂
你都識講個啲係MK啦,我講梗以前啲正常女仔。依家吹捧到粗口等於真性情
又唔係周街屌柒人
同friend傾計有粗口都唔俾
好撚惡
agger
快D 飛咗呢類女... 快!
首先我係講梗個啲故意講粗口想裝扮成好pure ture啲女,如果你覺得自己唔係呢啲,咁我根本唔係講梗你 唔好對號入座啦
btw睇清楚我唔係唔比你地講粗口
冇人講緊唔比女人講粗口
上面係咪盲撚左
屌你個臭閪係咪文盲呀 邊隻字話唔比講,叫你地啲女人講少啲呀 正如我一開頭講咗,性別角色定型呢啲野係唔會變架喇,見到個男人成個女人咁你都覺佢那型啦
成班文盲
我唔否認你講啲野,但我講梗依家啲女為咗令人覺得佢真,就係咁爆粗
btw吾你老母
文盲就縮返入老母個閪到啦,如果你覺得自己唔係我講個啲人就咪撚對號入座啦
夠真
正係講呢啲,都唔知成班真pure ture絲走入嚟做咩

爛口問題不大嘅 識分場合講咪得
賴得就賴
你講嘅所謂性別角色定型咪男人講粗口就無野 女人講粗口就粗魯囉 邊個文盲啊傻鳩

順手講埋 性別角色定型呢家野無明確定義 而且會隨時間空間改變 你邊撚度嘅時空嘅性別角色定型係女人要講少啲粗口同講粗口一撚定係覺得自己好pure好ture啊
其實你自己都講咗個主因係有班人喺到吹棒講粗口嘅女人 先搞到有啲女為咗扮真性人而講粗口 咁你係咪應該屌鳩呢班吹棒撚而唔係啲女呢
無啦啦成堆真性情文盲絲打入黎
樓主唔係唔俾女人講
係叫要講都講少啲
不論男女都係

成班文盲個世界好似一係爛口一係唔講
間中比人聽到幾句既就係扮純潔
無撚錯
唔通條女為左吸引人着低胸反而要鬧翻男人?
佢唔鐘意就唔會扮架啦
屌你條臭閪真係睇唔明我篇野
就算我唔識咩係性別角色定型,咁我咪至多蠢,唔撚識野囉,到底你條臭閪知唔知文盲咩意思 我叫啲女講少啲你就話我唔比佢地講,呢啲咪文盲囉傻鳩
做人係咪要有批判性思考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞