[PC]上古卷軸集中討論區 23 光芒熄滅了..但我們,還在戰鬥!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
我都係
冇人有興趣聽你利申呀
出黎見我
你要帶出街咩?
如果唔洗可以用3.5"版或者直頭整NAS
我唔洗呀
3.5 係咪平D?
睇到 d NAS都過千喎
3.5抵啲
但要有另外3腳socket 做power supply
同埋media share 經router就做倒
nas 要大啲筆直, 但做share server 幾正
如果外置, 我建議你暫時用3.5" 嗰啲最好
貴到暈
wd my cloud得唔得
都得, 價錢你接受倒嘅話, 大部分wd 野都ok
大家可唔可以分享一下你地ESO啲角色外觀?
我想問呢傳奇技能係純粹用黎升lv定真係有咩加成?
我無玩
No啦,上次一po比人笑到面黃
會唔會
其實帝國人係咪唔同民族嘅大雜燴
希羅帝爾原住民
帝國人正式名字應該係希羅帝爾人

泰姆瑞爾大陸最為中心的省份,帝國軍發源地,歷代權力所歸之處,該省以白金塔作為根據地,無疑是九省之中影響力最大的一省
Cyrodiil belongs to Ayleid!!!!
「帝國人」其實係後來帝國成立後先有嘅名
呢班人由西羅帝爾地區嘅諾德同本地嘅奴隸「Nede 」尼德人混種

而帝國人亦都要分成2-3個大群體
一份係西羅帝爾西部三大城市,斯金嘉德(Skingrad)、科瓦奇(Kvatch)同安維爾(Anvil) 由其係後兩者因爲接近落錘令建築同打扮都有唔同

另一份係Colovia科洛維亞,科洛文高地嘅居民比較好戰,盛產軍閥,人渣泰伯舊主「零號皇帝」(佛克瑞斯領主、當時屬於科洛維亞)、邁德一世等等都來自此地

如果有打eso ad最後一張圖reaper march 就係因為同科洛維亞軍隊交戰而屍橫遍野

最後係東邊嘅尼本人(Niben),對佢地黎講最重要當然係$$$$$$$
當中最出名嘅家族叫Tharn,1代大反派叫Jager Tharn
Eso 主線嘅Abnur 同佢個女,白金塔副本Boss偽裝嘅女帝Cilivia 都屬於呢個大家族

兩者係外表、姓名、文化、衣著都有好明顯嘅差別
其實1TB以上果D都接受唔到
腸油你先咁比心機答
好波ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞