[PC]上古卷軸集中討論區 23 光芒熄滅了..但我們,還在戰鬥!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
唔好買2t啦
而家用134三種最好
同埋理論上hdd用78成倒就好
之後嗰啲位都比較差, 因為個radius 大, 但angular speed 不變, 咁就慢啲
除非你唔係成日用到嗰啲野啦

同埋睇價我通常用jumbo computer
自己google 會搵倒佢個網, 睇佢價目表都幾清楚
但間鋪有人得罪過我, 我而家盡量都唔喺嗰度買野
咁撚肥都啱玩
係呀
上面有巴打話enb
我裝咗啦
係咪仲有額外嘢要裝?
我女朋友嗰啲就叫有肉地
呢啲太肥膩
enb係改變光照渲染等等
另外要裝d mod提升效能、細節、材質等等

可以講係enb 係幫個人化左妝,但件衫同埋d皮膚都要另外再搞先經得起推敲
咁多嘢要整架原來
好正常

米奇巴好 pro
我買 hdd多數淨係睇價錢同易唔易壞
姐係盡量買1 /3/4tb??
仲諗住買個 2tb 版 wd my passport
3tb成千太貴
Wow what is this enb!?
比佢抱住
屌那星係件衫問題 我冇較bodyside
腰都斷
tkv
咁你要睇番$per TB 先知邊啲抵
1T 換算係得931.x GB
你都可以就咁除TB
我睇WD blue內置
最平仍然係3T款, 最抵買
如果想平少少就2T
2T同4T差唔多價
原來而家1T咁唔抵買 sor me wrong

我就玩開用toshiba surveillance 做內置, 唔知點解好平 除左低轉少少冇咩問題, 即係慢啲, 但我放data, wfc
呢款最抵都係3T其次4T

外置2.5" 方面我冇用開, 同埋見人壞過兩隻, 感覺好伏, 我有幾隻但好少用
容量方面係冇3T價錢
相比之下最抵都係4T
但如果你出街用, 我建議買隻USB drive 好過, 因為Hdd 怕震易壞, usb don't
另外hdd 好唔抵, 同內置比貴成舊水
個死人盒應該唔拆得, 壞左接口就係咁先

USB 方面安全又細又輕, 已經上到128gb 都係2百零3百蚊, 唔會太貴
256gb就5舊水, 太貴算9數啦

你撚撚佢
同D女比人話肥一樣
但人地有性格過你BB
THX試下先
要的話外面應該冇得dl,我晏少少up上黎
(次次講完冇左件事)
平身打算買2tb wd my passport
我諗已經夠我用幾年
我買黎主要睇4K片
套套都50幾GB
2套已多過我隻mod嘅Skyrim
所以usb果d唔洗諗
3tb嘅話直頭可以將nexus d mod down哂落黎
上網睇3tb有埋media share功能好似好正
好, 一定會用架我
(同約fd出街一樣)
我真人大隻同高過佢
Nexus所有mod得3TB咁少咋咩?
之前睇過有Linus自己用SD卡砌隻SSD出黎 不過讀同寫都慢都仆街
利申:用275GB SSD+1TB HDD
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞