[PC]上古卷軸集中討論區 23 光芒熄滅了..但我們,還在戰鬥!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
What's better than jigglies?... Jigglies on top of jigglies!
sleeping
夜 D po上來
冇錯
唔知裝左咩 mod而家好似蛋蛋都會郁
有曬我想要嘅
不過你四眼係點四眼法
克蘇魯個種
仲以為啪啪啪緊
捉住冬冬啪啪啪
Jigglies on top of jigglies

整到高潮眼
搵下動作MOD先

UP唔到
大圖plzzz
點先可以CAP得高畫質D?
我仲用緊print screen大法
1980x1200全螢幕然後F12 cap
down緊表情戒指同動作
可以影靚相了
想問下點解我裝咗TK dodge 而且用埋FNIS Gen咗次後入到game 都係用唔到個動作既?
btw揀多幾隻enb試下,可能會發現新世界

好似呢度既前樓豬咁
刷fnis有冇勾最低個個tk Dodge, 除左頭兩個之外佢最底有自已獨立一行
屌佢啲BUG
前幾日係 Glover Mallory 個地下室攞完啲寶藏,上緊去一樓途中突然聽到有人講嘢, 當上到一樓時有三個WEREBEAR(一個未變身)係二樓衝落嚟圍毆我, 幾嘢就被打死(難度係LEGENDARY) 痴撚線

又試過有BANDIT入自己間屋打我
我完全無MOD
有啊,我update 咗幾次改埋load order 都係唔得
唔玩mod最低限度都要裝番d patch

如果唔係有bug係正常既
where to find a good patch? the unofficial skyrim patch or?
我玩到咁耐先裝可以嗎?
依家得3.0咋喎仲有咩update
原版定SE
mcm有冇走出黎?
排左mod未 (Loot/MO)
試過前前後後咁禁都唔得

Required SKSE 1.7+ 
Required SkyUI 3.1+
你係咪肯定齊

btw我意思係呢個mod好難會用唔到,我自已都剷下裝番都好多次,依家仲有用開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞