覺唔覺得食完m記會自己執盤既人好作狀?

249 回覆
39 Like 422 Dislike
遲下去完廁所跟手沖廁都比人批鬥
咁你亂拋垃圾落街都得啦
你唔咁做d清潔工咪冇野做
個個好似你咁死撚得
香港多得你呢d仆街唔少

agger 巴打 跟本樓主同大陸人一樣 以為比左錢就大爺 依家痴線到人地有手尾都屌
明早十幾年嗰陣個個都自己執,係劉德華個廣告出咗之後先至有啲姐姐幫手執。以前細個唔執反而會俾屋企人或者下家屌無手尾。

利申 細個屋企樓下問m記人人都自己執,唔覺有咩問題
去邊到就會跟返果到既規矩,例如IKEA同大學咪會自己執囉,平時餐廳就會執,最多係執起啲垃圾落個盤或者碗入面等佢地收得方便啲

有次見有人喺M記自己執垃圾,結果杯野又未飲哂倒到周圍都係,廢事要人執手尾啦
香港人原來生活滿足到要幫大財團諗堆
樓主小學未畢業
下下要人照顧,叫M記請多個人餵埋你食啦仆街
作狀又點?夠卜既你就趁有人執盤個陣拍片放上自己個人fb公審佢 唔洗係連登打飛機既
屌你老母 垃撚圾樓豬
作狀又點?夠卜既你就趁有人執盤個陣拍片放上自己個人fb公審佢 唔洗係連登打飛機既

遲d出去食嘢有禮貌講唔該都比人公審
執返自己手尾有咩問題

遲d出去食嘢有禮貌講唔該都比人公審

好明顯樓豬真係po 出黎 比人公審個個係樓豬
係外國唔自己執實比人屌到開花
點解唔執得? 自己製造既垃圾自己清好基本
唔通你好想幫人地清人地食剩既野?

個人認為呢種行為同去完廁所確保廁板仲係清潔一樣 你連自己製造既野都嫌棄 人地咪仲更加厭惡

同埋覺唔覺去完廁所沖廁嘅人好做作
梗係留返俾清潔啊姐去沖
唔係D啊姐會失業
On9仔

自己執都比人話偽善

知唔知咩叫偽善
樓主又覺唔覺自己好on9先?
咁都要屌
( Show Blocked User - KevinGameiro )

根本歪理
咁鍾意食完人地幫你收餐盤你咪住醫院食飽佢囉
( Show Blocked User - KevinGameiro )

根本歪理

又一個唔岩聽就block

根本歪理

岩你老母

根本歪理

岩你老母
關你撚事咩
樓豬你開呢個post都好作狀啊屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞