覺唔覺得食完m記會自己執盤既人好作狀?

249 回覆
39 Like 422 Dislike
清理好張枱 有公徳心留俾下一手 都要俾人批鬥
你同啲蝗屙完屎唔沖廁 留舊屎俾下手有咩分別
比d掌聲自己,啪啪啪!
所以話香港人永遠比不上某優秀民族

唔執盤=唔優秀

人地話比唔上咋
冇話唔執盤等於唔優秀
讀多幾年logic先黎挑剔下人地logic 啦

你都幾撚on9
諗下佢點解咁講先啦logic thinker

個個都係咁做清潔阿姐比人炒啦, 好心做壞事
扮野曬野 我見親都行埋去屌佢

Ching做得好!
日本人食完M記都係會自己執

蓋同杯會分返開,好似係環保原因
成日咁做 唔想阻下個人食野
成日咁做 唔想阻下個人食野

好虛偽 你分明係想m記做多輪生意
Yes, 我比左錢冇理由叫我做呢d
外國返黎慣左手勢啊嘛
見親都拍手掌

個個都係咁做清潔阿姐比人炒啦, 好心做壞事

咁香港應該廢除垃圾桶 個個就街揼垃圾 個個做清潔先唔會有失業率
ikea 餐廳都係自己收盤, 唔自己收果陣又比連登仔話仆街垃圾, 係麥記做多少少就話人偽善, 你地真係好多把尺🙄

宜家講緊m記你就講ikea九唔搭八
以前唔會+無依個意識
自從去完日本發覺依個行為之後
覺得好好 唔講到幫職員手好似好偽善咁
起碼你食緊野果陣唔洗對住人地食剩既野
佢地既偽善令到一個工作機會消失
覺,所以我讚成d 蝗隨地疴, 等政府請多d人, 減低失業率
樓主得閒去多d旅行喇

你地唔係講開入鄉隨俗咩
係香港唔洗就唔洗啦
去咩外國
唔通你係到反5p字我又同你講去多d其他forum啦
九唔搭八

柯完屎自己抹蘿柚都一樣咁作狀,明明請咗個清潔阿姐點解唔清潔埋個蘿柚

柯完屎自己抹蘿柚都一樣咁作狀,明明請咗個清潔阿姐點解唔清潔埋個蘿柚

個清潔呀姐工作範圍係餐廳清潔
關你個屎忽咩事呀
垃圾比喻九唔搭八
係,好撚偽善

利申偽善者 通常都會執埋

個清潔呀姐工作範圍係餐廳清潔
關你個屎忽咩事呀
垃圾比喻九唔搭八

講得啱
我會執埋人地個盤
同d啊姐鬥搶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞