原來灣岸同頭D已經可以模擬用pc玩

875 回覆
147 Like 9 Dislike
因為唔係window10😭
discord line update
請一定用下面新果條
https://discord.gg/N7vyepQ
有冇人可以介紹下notebook要打平頭d要咩spec
入左game 禁唒所有制都入唔到coin點解決

利申用ps4 controller
有冇人知道PC灣岸5有冇得玩十人斬mode、鬼車mode?
有冇人知點樣連香港VPN Server?我跟住設定去Set都連唔到,話連接失敗(錯誤代碼1)。
目前淨係連到UK、AU,SG、NA、HK都連唔到。

另外如果連UK/AU入Game都係得1P only,已經在TP入咗VPN個IP。
有冇巴打預過呢句

Direct3d device has a non-zero reference count, meaning some objects were not released.

可以點解決琴日搞左成晚裝visual C++由2005裝到2019都搞唔掂

有冇高手可以指點下
幫你推

我問野都仲未有人解答,頭D7/8/Zero淨係玩到單機開唔到房,灣岸5又入唔到香港Server...
我就係試左呢個由05裝到19 都係唔得今日放假又再爬下文都係搞唔掂,試下跟另一條片重裝過唔知得唔得

Btw thanks巴打解答
原來個po係夜神開
仲有冇人有玩緊?
岩岩裝緊 好似簡單過以前 想知點樣較FULL SCREEN
仲有冇頭d group discord 可以join ?
搞好耐都係裝唔到
唉,想打返頭d都咁難
仲有無人研究緊點裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞