原來灣岸同頭D已經可以模擬用pc玩

875 回覆
147 Like 9 Dislike
要1.40E 版

我G29 有震 但係唔識玩
1.41E?
我G27 但乜feedback都冇 好灰
係1.41E 要比5USD 先得
我俾哂 都入到game 係唔知點解冇feedback 真係好灰 點解架
跪求WMMT5 DUMP FILE
要問佢拎key
唔係呢個問題...我俾哂錢拎哂key入到game架啦 係個G27唔知點解冇force feedback 震又唔識震咁 唉...
有冇開左個force feedback
佢default 冇開

要剔Use force feedback
有tick 都係冇
終於都可以改車,同埋可以改啲隱藏車
用hex editor改car檔 每一行都有改唔同既野 要爬返外國discord文睇
有冇巴打可以幫下我
我down左頭d7但係隻game係冇聲冇話
有冇巴打都有一樣問題知點solve
依家force feedback係咪同街機個感覺一樣
我都想問,我隻dfgt效果差d,唔知g27會唔會好好多
好呀 你係睇模擬器定g27 setting?
如果我tick full axis個4行野我踩油會變左brake 但放油佢又唔行
有冇巴打玩頭D load save 嗰時 ,會出error code 5104 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞