原來灣岸同頭D已經可以模擬用pc玩

875 回覆
147 Like 9 Dislike
咁未冇得VLAN玩?
試過連唔到
淨係同一wifi下先連到
點解你同我相反
咩都用到 係方向唔得
想問頭D7係咪會自動開卡?
第二次開game 彈左句日文 xxx使用濟
有無解決方法
要用hex editor每次讀卡前改crd save第一行後四組數做00先讀到卡,同埋未見game over都未算成功save。
第一次開game檢查game rom位置有冇.crd file,
如果有就del晒開張新卡,直到game over先算成功起到save.
入game時見到提示清理card槽㩒一下View change就無問題。
想熄game最好等到game over就㩒Esc,如果唔係就會翻翻去上次個save又或者壞save。
如果想挑機除左入vlan仲有咩步驟要整
搭單問一下如果想玩online lobby但一開就停止工作有咩方法解決?
down左頭d8 但佢岀左個 application cannot run under a virtual machine點搞

有冇人教到我
TeknoParrot出左1.53,有冇人知有咩新野?
我油門同刹車喺灣岸5玩緊嗰陣唔知點解調轉左
眀明喺目錄揀車嗰陣兩個腳制無錯 有無人知點解
我用緊t300rs
direct input wheel setting 四個有冇tick晒?
留名
我有個shifter 但係個電腦sense 唔到點算
利申:thrustermaster t8a
救完整教學
有冇人知點解簡車打名個陣選擇欄不斷向左
比賽個陣都係不斷自己向左轉
完全玩唔到
有冇人知邊到可以DOWN到Mario Kart Arcade GP DX
巴打你呢個點解決 我次次都彈
巴打們知唔知而家灣岸打story mode佢會自已save, 但開返game要再揀過車, 請問咁樣係咪照有save到, 因為揀唔到用卡果邊有d擔心
要揀同一部車
打story要save既話要去到最後問你續唔續關果陣揀No先會save到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞