原來灣岸同頭D已經可以模擬用pc玩

875 回覆
147 Like 9 Dislike
down完頭d 一禁start game load左陣咩反應都冇
點解會咁
我自己就用nvidiaInspector set隻game.exe frame rate limiter做60fps
有無試過入test mode>input assignment>steer adjustments 到 set返steering=0
同埋係ui個emulation settings較返enable sTo0z zone(我自己就set 50%)
彈game問題解決左,但係4波同5波完全無力上?係game問題定手制問題?用緊ps4手制
佢係平路3波上完4就好似漏油咁,一直減速
同埋有無巴打係顯示唔到地圖?
頭d aa7出error 5108 要點樣reset save? 唔係幾知點入test mode
入test menu係白色一片乜都冇
顯示唔到小地圖同個人
https://tieba.baidu.com/p/5551059605

搵左一輪,跟呢個方法可以用到save了
較enable 既話頭d就正常返 , 但係變左灣岸有問題, 無較到既話就灣岸正常頭d有問題

不過灣岸無得save 玩住頭d等灣岸有得save先玩

同埋有無巴打知點連線 , 開TeknoParrotOnline.exe 但係連唔到線
得左, 唔該曬巴打
灣5 玩到 但係冇聲出 點算
同埋玩1關就會hang左
頭D 7點解一入game就綠mon
lm
明白 麻煩哂巴打
我都係顯示唔到小地圖 個地圖變左一個實心灰色圓形
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞