原來灣岸同頭D已經可以模擬用pc玩

875 回覆
147 Like 9 Dislike
有無起模擬器set左先?
揸船咁有咩好玩
因為未有得連機對戰
買左個軑盤返黎緊係唔好晒 咩都玩一餐
返去買KEY睇下推唔推得郁先
推得郁就買G29
有呀 佢係咪會好似街機咁堂軚自己fing fing下
Yes
話說有冇得SET 靈敏度 用軚好難轉灣 用手制好易
仲有你地個軚有冇自動回軚?
去軚個driver set 270度

仲有冇野頂SET
仲有冇野要*SET
我down左頭d7 但係開game就black screen有冇巴打知點fix
完全冇 震又唔識震 求指教
G27
有冇人有落機鋪玩頭d zero?
求救
巴打我唔係好明
即係如果係WIN7
玩頭D 就唔好用最新既1.41
一定要用1.04?

因為1.04 同1.41既SAVE 應該唔相容
同埋係咪咁樣打完句command 以後用1.04就冇事?
段片只係去到開save 佢下次load save會唔會出事
追post 啦,22頁先講完黎
其他黑畫面,彈game 個啲,試下裝最新direct X,update display card driver, 指定個模擬器用N 卡,唔好用左老母板張 card
我開到GAME玩到 只係每次load save都出5108 error
好似唔關張卡事
而且我一直都係用緊N卡玩

已經試左 hex改.crd 尾數,
個folder只擺1個crd檔,
跟youtube cmd打句command (但佢話1.3x後唔洗 )
每次結束出gameover 先end game
但都係出error 5108

ver1.41E 已activated KEY, win7
貼多次

https://tieba.baidu.com/p/5551059605

搵左一輪,跟呢個方法可以用到save了

我自己1.41, 只需每次開game 前改一次就可以load 到了
thanks 巴打

岩岩試完 每次開game都改一次就無事鳥
有冇巴打解答到 唔該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞