原來灣岸同頭D已經可以模擬用pc玩

875 回覆
147 Like 9 Dislike
load車個陣勁耐 係咪部電腦太廢
又要等佢出public版先連得機
知唔知點樣整到加速定brake有分力度...
我玩頭d 7 set左r2l2做加速同brake,但係細細力禁就已經係full brake/油門
大大條地圖係正中間點搞.......
https://github.com/avail/idLogger/releases

無記錯既話應該要DOWN呢個 , 因為我之前都試過 但係已經唔係好記得

解壓放落Initial D 6AA度 , 最新版唔得既話 用v0.2

我自己用最新版唔得 , 轉用v0.2就搞掂
唔該曬搞掂
另外想問要點樣先可以快過彎
上utube睇d人秋明大部分d彎都唔洗點減速就過到
淨係講第一個彎佢地係5波150左右過
自已就過就迫住落3波速度仲要跌到80-90
唔洗,有save
More
個FRIEND一到開新卡到就彈(D7)
有冇巴打知點搞
有冇人知灣岸5點改大包圍
睇返第30頁 有講
有冇人研究到點用vlan 連線?
就咁開game佢自己detect?
btw有冇人知灣岸點改名
有無人一直向左/右
我玩頭D 未入game 整身份證果時已經狂向左 入game一樣
有無巴打有相同情況
一run game 就沒有回應
之後彈..
係咪機太廢..
用xbox手制玩 一郁粒菇轉少少彎就減速係唔係正常 ?定要升左架車轉細彎先唔減速
D7係咁 要升車先唔會減速
想問下巴打們頭D點用ps4手制玩到?我禁gas果個掣佢係冇反應
係咪一定要買個腳踏先玩到 但係我見到其他巴打用手制玩ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞