原來灣岸同頭D已經可以模擬用pc玩

875 回覆
147 Like 9 Dislike
應該係未落resulotion pack,巴打用16:9 / 1080p MON? 係既話用1920x1080果個應該無問題 放返file裡面
2個落隻game個file 取代就得

link: https://drive.google.com/file/d/1IrbJZIUS2CV1ncyVfjRWhHNqUkzzNi4q/view
用緊29吋 21:9 mon 原本行緊2560、1080唔得!再試埋行1080都唔得
2560 同1080 兩個resulotion pack 我都有試過放左落 Initial D 7 AAX 個根目錄到,唔知岩唔岩

重有隻24吋行1080 個畫面都係咁
重想請教下用緊 TeknoParrot_1.35 ,玩唔玩到灣岸4? (5要1.40 ,所以問下4得唔得!)
兩個都放左? 即係initialD.ini同dump.exe檔
set 左行2560、 放個2560唔得
set行1080 、放個1080都唔得
我都係跟住 台仔網整! 都係唔得!
孖車就無問題、不過開game會 一時全屏幕、一時視窗化
為左灣岸咁捨得
不過我g27都係買黎玩get sport
細個痴撚左線
有諗過大個買部機返屋企玩
依家都叫完夢 係屋企玩到
等睇下遲啲有無出save
G29 係咪用到 係既我都買
我唔太肯定呀 問下其他巴打好啲
頂 我跟你set左做隻game控制兼set埋廣域設定個邊都唔得
用到
遲啲有埋save
試埋用最低screen resolution 1280x768 都係咁上下,畫面重要起哂格仔

搞掂啦,我係隻game個到轉埋監視器控制嗰行就搞掂

有冇人知點解無啦啦會玩唔到 明明半個鐘前先玩左幾場
我開game都有呢個畫面 你view change set左邊個制你禁返果個制就會過到呢個畫面
唔該晒
係呀大佬
出到0啦
而家先模擬到7
頭D成日load save error ,已經係禁左終了,彈左GAME OVER 先禁ESC,folder得000.crd,點解決
Win7?
係呀大佬

入test mode reset backup
就得
D7開左場叫e3 同我玩下
D7開左場叫e3 同我玩下

用新卡玩店內。
d大陸狗外掛改卡都唔夠佢跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞