習總稱帝,大陸微博屌到飛天

1001 回覆
1402 Like 23 Dislike
打貪真係得淡笑,唔係獨立機構去做,調查過程唔公開,審判過程公正成疑,全部人都係自己認晒罪
有冇咁天真
中國式反貪從來都係肅清政敵
無論係2000年前,還是今日,畀多2000年中國人都做唔到清廉政府
亂 亂咩 都畀佢斬晒啦
人大只係榮譽性職務,做人大的人本身係中國各領域都係精英人才,賺取高收入財富好正常。

譬如汪明荃女士,佢本人買層樓都幾千萬,又貪污?

咩叫反對的人出唔到聲?而家已經經過黨內討論,贊成反對的意見已經出哂聲。

最後決議:中央委員會決定贊成國家主席任期上限改變。

唔係話有人反對,就等於唔做。你搞清楚先啦,上腦的似乎就係你。
純粹講講,所有農村土地仲係農村集體制 所以好難流轉
城鎮土地國家擁有,就同全世界好多地方一樣
唔想quote 五毛
啊習大大月薪一萬
黎香港租間屋都唔夠
大陸人其實都好不滿, 佢地都知乜事...只係不敢出聲, 何況出聲都冇能用.
其實大陸有錢少少ga 都排緊出國, 香港係最簡單最低門檻ga 地方, 走資又方便...
今次應該更激發一班人加快步伐..有錢ga佢地心知隨時有野一燒過來乜都冇.

佢地來香港第一件事做乜? ......買樓
只係壓彈弓
佢死咗都係亂
仲會亂得更精彩
大嗚大放
又死好多人
大陸係人人都貪,單方面打貪根本係廢話
解放軍圍交易所

幾時嘅事,有無新聞睇?
唉 一邊覺得抵佢地死 日日鬧港獨台獨藏獨疆獨 一邊又覺得佢地都幾陰功 畢竟環境同教育令佢地變成一個咁嘅思想 真係可恨之人必有可憐之處
亂條撚咩 佢鬥死晒其他派系好耐連中間派既李克勤都架空左幾年
習總下緊盤很大的棋
WFC
解散咗人大 邊度搵人拍手掌?
定係搞番天安門檢閱紅衛兵咁?
On9 又唔見習近平清算到江澤民? 你有個個勢力你落左黎都唔撚驚啦
李克勤玩完啦 而家撚有分團派江派太子黨咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞