習總稱帝,大陸微博屌到飛天

1001 回覆
1402 Like 23 Dislike
五毛,係唔會醒嘅
9噏都中 中國人基因唔怕核突
聽完第一時間想幫屋企人移民
學巴打話濟放得風都係經過內部討論達成共識,睇下外界有咩反應,可能係chock 下有冇人夠膽反佢
仲有啲大陸人嘈黎都哂氣,國家主席呢個位係中共高層自己揀,佢地又冇權力去左右,邊個做行唔行終身制對佢地都冇影響
有人話只要為國家好行終身制冇所謂,所謂既為國家好既前提係為中共既得利益集團好,對於人民既好只係副產品,人民對於佢地只係工具
成浸老人味走哂出黎
見到你真係可悲
咩稱帝咁好聽 軍政府狂人獨裁喳
被中國人
我地知道一撚樣
但中國人係資訊封閉既環境一直被灌輸佢地係人民民主專政,共產黨就算係一黨獨大入面都有唔同派系互相制衡
見到依個景況人生都有返啲希望
之前先聽講 中國派人去俄羅斯取經 點樣hold住個領導人位 咁快就出新聞 好明顯 習總 已經上到無人能及嘅位 改左咁樣 真係可以普京咁 做到老死 到時2047 可能仲係習大大
就黎唔俾人姓習
Jobsdb 有無得見宰相呢份工
依家放風迫唔同山頭既紅色勢力妥協就真
邊個反對就即刻捉佢貪污
皇族姓氏豈容沾污
轉移視線轉得咁撚低莊
有感香港樓價有鳩排升
學巴打話濟放得風都係經過內部討論達成共識,睇下外界有咩反應,可能係chock 下有冇人夠膽反佢
仲有啲大陸人嘈黎都哂氣,國家主席呢個位係中共高層自己揀,佢地又冇權力去左右,邊個做行唔行終身制對佢地都冇影響
有人話只要為國家好行終身制冇所謂,所謂既為國家好既前提係為中共既得利益集團好,對於人民既好只係副產品,人民對於佢地只係工具

d五毛仲衝出嚟柒話支持,你支唔支持都唔關你事啦,人地都預過同你班工具玩
冇理據駁到
就玩人身攻擊呀
真係唔知邊個可悲
醒目

以前有英國照香港先可以係中國衰個陣變好 , 依家???一齊攬炒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞