習總稱帝,大陸微博屌到飛天

1001 回覆
1402 Like 23 Dislike
Post上大陸
反了
你地唔係天真到認為佢真係生得一個呀
出面可能大把女人啦
中共思維:留言只係小部分人 仲有大部分未出聲嘅係支持
我唔認同你的講法。

群眾對於國家主席連任上限被廢除,有意見,根本唔係賣國賊。

呢D係:人民內部矛盾。佢哋冇人唔認為自己唔係中國人。只係對於呢件事有不滿及意見。

同真正的港獨份子,屬於:敵我矛盾,係有天淵之別。
國家主席連任上限被改變能夠被宣佈,證明呢件事已經係黨內取得共識。

我深信中國共產黨,一定係想中國好。

同港獨狗日日想中國唔好,想香港唔好有本質上的區別。

習近平主席呢幾年都係做正確的事,尤其係反腐敗上面做得好好。

國家的發展,需要一個強而有力的中央管理,所以我支持有關修訂。

只要係對國家好的事,就支持!
愛國愛黨嘅去哂邊
等我返去問下我個親共老豆佢有咩感受先
佢應該冇野好講
確保政策方針得以繼續有力執行,尤其反腐敗問題。

必須要係呢10年-15年,將規矩確立。
上頭未落order 5毛copy緊
連登全體上書維尼俾第一個太監你做
佢會答你國泰民安 豐衣足食有咩唔好... 你就自己諗喇
幾時上去做太監
你上去做太監都係對國家好既事黎
你咪撚笑大人個口啦私有制 你睇吓王健林間公司
深信
屌你5毛上返貼吧幫拖先啦
習大大咁做最主要目的係想點?
確保政策方針得以繼續有力執行,尤其反腐敗問題。

必須要係呢10年-15年,將規矩確立。

優美同志果然深明習近平新時代中國特色社會主義嘅精粹

只有集權如金正恩先可以解決腐敗問題
唔好再問個誓詞同稱帝有咩關係
因為已經提出左修憲
將國家主席既連任期改為無限
所以理論上習總可以做主席做到佢死

之前個單北京排華 我已經笑到班大陸同學面黃
今次直頭稱帝 又有排笑
支那係混合經濟體系
習大大愛國愛港 做乜都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞