Here's to 10 more (114)

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
原子冰係我個fd黎,睇黎佢同人有私怨,所以衝動左
sorry 原子冰真m撚黎,可能係玩具台追擊人追到呢到
我100% m
不過今次私人恩怨
應該係HT POST?
sorry

佢無恥到係某post亂入撩我先
阻到大家唔好意思

我唔明點解佢咁厚顏無恥
我同佢都唔係好撚熟唔知佢撩乜柒
mb post
條友係乜柒post都做cd rom
未見過佢留言,佢見我同人嘈緊又留埋一份翻舊屎
你再係到煩我就係考慮下要唔要同你有私怨
唔係話M唔M記撚 我都同呢到唔少人嘈過
我見佢去邊就屌到佢去邊
死傻仔
你見亂就敢入黎
你上次都重未回我post
It’s kinda feel personal
CA2
痴撚線
小圈子你入黎嘈乜撚野
要屌出去開po屌啦
That is the most real, authentic, hysterical laugh of my entire life because that is not a a plan
有大志d 唔該
俾個範本你
https://lihkg.com/thread/553212/page/1
似係你阻住其他人多d
James Franco 係咪有套
我嫌麻煩做唔到呢d地步
我係咁岩睇完豹仔刨下mpost見到條狗sorry

我知道佢真人咩料一早捉左
我尋日去捉人,點知有個特徵好似但唔係凶錯左人
嚇親隔離左右
人無恥則無敵呀你
你走入呢到煩住我地俾我地屌就唔麻煩
我玩完架喇,由得佢繼續無恥做狗

sorry again
私怨撚係咪煩著晒就唔好講咩大道理話要入嚟嘈
咁想狙擊人又唔肯自己開post
sorry again

我要狙係直接狙真人
狙擊真人就係到收皮先啦

嘩屌今次真係請問這裡有沒有管理員
為什麼這麼多私怨

樓豬出黎講兩句
呢度幾乎每個人都同出面dc狗/自己post既人有過私怨
但大家都知道唔會拎入黎嘈
人地喺邊度踩親你 咪直接喺嗰度開拖囉
或者好似喵嫂咁 開個新post仲好 唔怕阻人討論
總之唔好咬人咬到入黎小圈子post
除非單野係發生喺度啦
今次就算啦好嗎 再有下次就真係block架喇

另外 其實以前啲dc狗都識得守下規矩
唔會踩入對家post
而家連登呢堆可能係00後黎
中小學雞唔識規矩 150又管教無方

保持小圈子討論環境清潔
人人有責

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞