Here's to 10 more (114)

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
han solo 用嚟獻察
港台應該照舊,場就已經book 好晒,你無啦啦delay 兩日要賠幾多啊 雖然Marvel 賠得起
我估原本遲既會推前

原本前既會不變
得巴大師咁叻應該一早出黎指教我地啦
咁咪唔洗等其他巴打解釋完先黎執雞囉

多謝上面巴打解釋
但如果solo用5月4
又貼得咁近咪即係而家有生路唔行
又走去自殺
人地係識執雞同block柒人架咋,做咩踢爆人喎
大師當然企係高地上面睇住我地班蟻民講埋D膚淺既野啦
人地睇戲見解又特別,DC戲角色好有愛我地呢D凡人點會明
想笑死人咩
點解有人唔做
要學班小學未畢業既dc狗咁mon post 得閒先出黎執雞呢
大師既諗法真係好難捉摸
睇佢點仆直仲好睇過TLJ套戲
日本好似本來就係27號
上次智3都好似係一早上畫
人地轉行做DC狗,又可以眾人皆醉佢獨醒,我地反佢就要撐
著開deadpool 一拳 合體
去睇戲
原來az巴唔止人工高
手字仲唔錯
上2登 勿認真
嘩出面有人搞iw包場
咁快睇到
成班人一齊歡呼正好多嘛,我都想你地join
金鐘M記事件

我唔想喺呢張圖出現
你地玩得開心啲
今次實有靚女同靚仔
好啦咁
迪士尼最近真的太忙,他們除了本家的動畫與電影要發展外,更有皮克斯、星戰與漫威等大型IP要發展,甚至還有自己的媒體串流服務,所以迪士尼現在發展任何媒體都要比以前還要額外謹慎,這也是為何今天稍早前他們宣布了《復仇者連盟3:無限之戰》將提早到4月27日(那這樣台灣又可能更早了)。

不過現在迪士尼則宣布所有品牌的電影都會做大調整,目前來說花木蘭真人電影的影響最大,因為之前在 2017 年的D23展時,已經把預計上映日期從 2018 年延到 2019 年,今天的新聞則又宣布為了整個迪士尼所有品牌的市場,將會把花木蘭真人電影再延遲到 2020 年 3 月 7 日,至於對手會是派拉蒙的孩之寶電影宇宙作品-新版特種部隊電影。至於以下是今天公布的上映日期名單

迪士尼本家電影:
2019 年-10 月 4 日、11 月 8 日
2020 年-2 月 14 日、5 月 29 日、10 月 9 日、12 月 23 日
2021 年-5 月 28 日、7 月 9 日、12 月 22 日
2022 年-5 月 27 日、7 月 8 日、10 月 7 日、11 月 4 日和16日
2023 年-2 月17日

漫威電影(第四階段):
2021 年-5 月 7 日、7 月 30 日、11 月 5 日
2022 年-2 月 18 日、5 月 6 日、7 月 29 日

皮克斯電影:
2020 年-3月 6 日(比之前的3月13日更早一周)
2022 年-3 月 18 日、6 月 17 日

星際大戰電影:
目前是保持不變,但新聞有說到也可能隨時會變動。

迪士尼的串流媒體:
由馬爾克·勞倫斯執導,並由安娜·坎卓克主演的奇幻冒險喜劇電影 Noelle,將從原本的戲院上映計畫撤下,改成在迪士尼串流媒體獨家撥出的作品。

一定有人問到漫威第四階段為何不明講是20世紀福斯的X戰警或驚奇四超人系列?因為迪士尼跟福斯的交易目前只有雙方同意,聯邦政府為了怕媒體壟斷還在審核是否能通過,也就是說這項併購案可能還是會失敗,對此迪士尼只能先發布日期,畢竟他們不知道到時是否能真的處理X戰警和驚奇四超人的電影,這也是為何20世紀福斯還是要繼續發展自己的漫威電影其原因。
即係mcu 2020得一套gotg3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞