[劇透狗]大家請小心BABYGROOT同佢條女老人k

86 回覆
32 Like 11 Dislike
此狗BABYGROOT#81397[簡稱150]係高登時代就已經多次恐嚇劇透影視台群眾
到家佢條女老人k想阿拉花瓜
衝左入其他討論post劇透人
大家自己睇路小心啲
詳情自己係連登search佢地名

Civil War上映前:

https://m.hkgolden.com/view.aspx?type=VI&message=6344070&page=4

Thor3上映前:

https://lihkg.com/thread/258874/page/1?ref=ios

但由於佢有精神分裂 走左去第個post到屌人劇透

JL討論post:

https://lihkg.com/thread/468708/page/2

高登TWD post:

原來已經有前科 最後重搞到人從此分家

但次次圍屌佢果陣 都以高超既智商大殺四方

重要係到亂吠認錯人 最終要寫紙認錯

https://lihkg.com/thread/258874/page/1?ref=ios

大家記得每逢有心儀大片上映就block柒左佢喇

另外,建議小天才再去check check智商,事關唔少台友都覺得你今年又醒目左。

衞 生 署 兒 童 體 能 智 力 測 驗 服 務
地 址 :香 港 九 龍 城 亞 皆 老 街 147L 號 2 字 樓
傳 真 :(852) 2715 3447
150作為dc狗大佬,係度恐嚇人但又唔敢自己做,派自己條女老人k做白手套去做,但到佢被人圍屌時就眼白白咩都唔撚做,都唔知係唔係男人黎
已經有負皮
死傻鳩出一個cm就負皮一個
好恐怖 一個cm有兩個負皮
玩到劇透人真係好底莊
威個時就自己出黎,柒野就叫條女去做
夠膽就唔好負評,行出黎講老人k唔係我條女喇,我中出即飛左佢,佢做咩on9野都唔關我事,我一早block柒左佢
最慘係佢地有dc大佬罩住
冇人想劇透返佢地啲垃圾戲
佢好似已經自稱過扑左老人k
你唔係好奇心睇左我細字粉色黑豹彩蛋2劇透呀!
我為你下星期睇黑豹上時完場等睇片尾彩蛋知道晒劇情無晒神秘感9座等睇心情
感到難過

係喎,好心佢宜家快d出黎講清楚到底係block左佢定扑左佢
Block左佢的話點解會可以係佢個post留言,唔係話唔會再認錯人咩
扑左佢的話點解又唔出黎保護佢等佢被人圍屌

一係就違反諾言,一係就無撚用,邊樣都無資格做男人
真係每次上新MCU戲都要早一個月開,唔係會有人中伏
屌鳩你,你係251個度撚有粉字

多謝佢兩個
總之一日呢兩條仆街未死,一日都唔會睇DC啲垃圾戲
開心啦 智障150
真係好撚賤格
百五而家真係潛左落地心
基本上多路人既post佢先回下
但唔夠一陣就會俾熟人屌到敗走
今年要開三個
唔知dp洗唔洗開埋
已經block柒左佢
但都估到個柒頭想死雞撐飯蓋
屌你 又真係岩岩好兩個負皮就冇再加過
我在apps台成日見到佢
聽講佢係ifan dog
有3個喇
唔知係咪150第二條女忽狗呢
聽講佢喺電話台都係過街老鼠
估唔到老人k而家唔派屌你祝福
轉派劇透
阿狗頭150話block左佢 轉個頭又入佢post
真係好難捉摸
連登asylum走犯呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞