Here's to 10 more (114)

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
如果係真,會唔會崩潰
屌之前啲人傳daddy im2個新element係意外整左粒石
所以scepter先控唔到佢
我仲諗住佢地9up
唔撚係玩到咁大呀話
咁點解釋wakanda大戰先
Vision去左Wakanda
屌 諗起lego劇透大法
話喵妹整左個裝置幫vision攞返粒石出黎

今次仆街喇
daddy

求定安慰先
daddy
其實廢事劇透求其塞daddy個樣落去姐 一定係
喂大佬好恐怖
[不願面對][9up]
mind stone控唔到佢
係因為粒新element同tesseract相似啫
未必關daddy本身事既

Howard theorized a new element structure that could partially replicate the energy of the Tesseract.

其實當年我都係咁諗,不過 可能A3扭一扭橋
有無得講解下 damian 巴
唔係咁大反轉掛

雖然唔多LIKE TONY...但而家都FEEL SAD
Ultimate版Tony個腦瘤係一粒infinity gem
個故仔好撚變態
唔會掛, A4 唔係有tony咩?
如果粒element真係soul stone
諗起tony想幫粒野改名做badassium
咁多粒石 呢粒個名最型
如果mcu夠膽咁拍 我一定界櫈
a4啲流出好似得a1場面同tony著shield制服
唔係好覺有新野
話唔定iw真係死撚左
希望在A3
著shield 制服都叫新野呀
唔好死呀喂
friday:infinity stone detected
tony: yea i detected too
隻老人k咁快開始黎料
前排睇左套講Snoop Dogg隊少年football team既紀錄片
大家睇完就明到底啲黑人到而家都係生活得幾差
就算有Snoop Dogg幫手 啲細路都係咁難過
所以黑豹對佢地其實真係好重要 好似俾面佢地咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞