Here's to 10 more (114)

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
我地呢啲姓parker架咋
今年3套最易瀨撻嗰套係喵
連喵都爆到 蟻撚2又可以食住iw個勢
佢個龍門點搬都唔掂
今次真係本土同全球都炒
Ww本土4億1千2百萬左右
黑豹二星期都無就過左4億
我幫佢地搵埋藉口
黑豹有黑人光環唔計(雖然ww都有女人光環)
Avg3係all in唔計(雖然JL都係)
Antman2係第二集都唔計(雖然dc狗拎the dark knight打飛機話高過同年的ironman)

本地4億....其他3億
仲要亞洲人口多的日本同大陸都未上
你地唔好恰啲小畜牲啦
佢地會貼我地post出去召喚其他畜牲黎幫佢地報仇
話時話kid狗點解咁耐都唔返來 好膽心佢
日本除左復仇者之外其他英雄電影有大收過咩
Marvel個泡菜市場大過日本
就算唔大收點都唔會架麻,我只係話依二度都未上頭二星期都三億,要過ww係九成九
本地4億....其他3億
仲要亞洲人口多的日本同大陸都未上
日本除左復仇者之外其他英雄電影有大收過咩
就算唔大收點都唔會架麻,我只係話依二度都未上頭二星期都三億,要過ww係九成九
做咩咁多POST講BP
連登仔普遍幼稚過人,唔抵得黑人
你話拍得差無所謂
但好多一咪力架力架,on9當有趣
你唔好拎佢地唔抵得黑人黎講呀
一陣佢地又話你左膠上身 理性批評套戲俾你spin到係racist架喇

老實講
個人覺得套戲真係唔算好好睇
有啲位仲有啲悶 角色轉折又怪怪地
但未至於要瘋狂開post屌既地步囉
唔知以為呢套係ss lv爛片
真係批評都好
一d懶好笑力架力架
有d仲on9開post拎條全黑的片話流出
又咩太黑睇唔到訓左所以女友嬲左

想點
笑力架嗰啲講到口臭喇
但有啲為屌而屌真係笑撚死人
自己睇漏野就屈套戲解唔通
我覺得係個主題有d模糊
同埋動作戲真係麻麻地

好想俾im2 bw用大脾瘋狂夾我

喵老豆
幾點可以同America say good morning
Good Morning America
@GMA
AHEAD ON @GMA: @Avengers, assemble! We've got @karengillan, Sebastian Stan, and @Paul_Bettany from @Marvel's #AvengersInfinityWar. They're making an epic announcement LIVE this morning!
無記錯佢信口誓誓話黑豹票房一定超唔過wonder woman,依家已經柒到深潛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞