Here's to 10 more (114)

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
無意中行過,唔知其中個名係咪我,係就打全名啦,你隻叫阿唯嘅M記狗,好多Superhero 戲我都有睇,入過DC post講過野就要俾你標籤?我對好多marvel fans都冇惡感,唯獨你條屎忽鬼,食屎啦
其實我之前都有入開DC POST

不過就應該冇講過咩M記野冇比人MARK底BINC
我開DC post添
由細睇到大super hero movie既話應該識DC,SONY先過M記
好惡呀
你自己知自己事啦 又學埋狗頭啲野扮中立
有邊個唔係全部superhero戲都有睇呀 我話wonderwoman好睇 咁係咪m記狗呀
你都知你班兄弟最撚鍾意標題大字劇透 臨上前緊係block定你地啦
點知你地會唔會quote嚟quote去
dc fans唔同dc 9
次撚次開劇透po quote嚟quote去果堆就係啦
做人做着你咁都幾on9,你哋私人恩怨關我乜事,我睇完戲入討論區講兩句就俾你話乜尻野DC9,你都痴𨶙線,咁鍾意咪block飽佢,我送埋上門俾全名同會員號碼俾你block 呀,屎忽鬼!
點解dc狗比人話dc狗會咁大反應
m撚比人話m撚多數都無咩所謂 點解呢
你條契弟自己知自己事,有好多post你都冇啦啦好似狗咁咬住我先火,又唔見我入嚟閙其他人?食屎狗
講過好多次
我地針對既係dc狗 唔係正常dc撚
聖戰始祖趣仔都係dc撚黎
但佢係睇唔過眼有班dc狗做害群之馬先出手撚狗
唔該唔好再搞錯
嘩大家冷靜d先
呢度係咪有咩誤會先
我自己對你呢個名就冇咩印象既
會唔會係你之前quote過dc狗啲劇透cm
令人以為你有份劇透 歸類左你係dc狗呀
你知啦影視台對劇透好敏感架
佢每個po都踩m記讚dc 唔係咩誤會
佢話自己中立咪中立囉
趣仔係Vic sage?
需要圖片
我好冷靜,我只係針對叫阿唯嗰條友,或者可能我之前有quote 錯野卦?不過條友響第啲post 冇啦啦入嚟鬧我我先起火,我一早講咗我對其他人冇野,不過ok,我都對劇透反感,所以入親討論區,我見係可以劇透先入!我入嚟同各位,講聲唔好意思先,人不犯我 我不犯人,佢唔好再冇啦啦搞我就得!
新生趣?
大家都冷靜下
呢個時候真係需要圖片or link
有冇人提供呢兩樣俾大家鑑證下
勝利巴話佢無嚟連登
係囉
我一向主張有證據先屌人
我都係有證據先屌150,老人 k同沙贊
係有個大戰po 佢話唔計劇情同唔知乜 mos真係世界級
我先追住佢 好似係咁
等我搵下以前啲po先
我搵左幾個binc post都唔見佢
可能有時啲post我冇入過
不如你直接貼link
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞