補咗yy lam半年覺得中咗伏

387 回覆
1022 Like 92 Dislike
我拎5*架喎 你係咪要驗眼
但係佢d skills 真係用唔番wor
你係味 undergraduate party 個班人裹面其中一個😂😂
應付到 唔算好難我覺得
佢教reading 非常on9 wor
除左張枱之前唔覺間補習社仲有邊到on9
Tsuitsui係呢啲中型補習社啱架啦
佢自己又唔多care錢
嘉勳又冇其他人同佢搶學生
去大行盞比人權力批鬥死
佢活躍時期係夜晚 可能你條問題一日之內沉左
同埋佢咁多inbox點應得哂
我之前有一次問佢關於學校Test既野佢秒覆話睇下先跟住就冇應我
之後隔左成個星期冇啦啦答返我
你個次問咩先?
12月問到依家連已讀都冇 睇都冇睇
之後見到佢岀post cap direct 淨係覆d讚佢既
上堂果時又話個個都覆可以任問
你有冇再問多次推返上去?
ig定FB問?
Ig問
冇啦 等左一個禮拜都冇已讀就算了
半年先覺
有幾on9啊
d staff未訓醒
點名仲要用人手
落堂又上堂塞撚到成層都係人
呢個年代仲人手寫人手抄都算痴線
講啦 你到底係邊個 係咪 C 字頭個名
比你發現左
屌鳩yy post竟然有得相認
staff未訓醒
聽過有人屌佢張枱但真係未聽過有人屌佢啲staff
全部都對同學好好唔撚似隔離燈X咁係咪都西面
我試過有一次遲打去調堂得返太子有得調
我話太遠好唔方便佢即刻平日係原本個centre開左個課室比我補堂
其實點名用人手又有咩問題?
佢啲staff又唔係手腳慢加上學生又唔算好多(對比大行)
張枱真係 我左撇子次次上堂都好唔就手
啲staff都幾好嘅 不過嗰點名系統唔知幾時先會更新呢 到2018仲用人手點真係做死啲staff

Btw中過一次伏 調完堂去上堂先發現原來佢調錯時間畀我 又要再調過
一時時架咋. 有d 好撚mk態度好西
如果轉晒做台登,一定冇咁迫又坐得舒服
第一次去見到video都咁撚多人都嚇親
心諗徐永豪係咪真係咁堅.點知一補就補到完
有幾on9啊
d staff未訓醒
點名仲要用人手
落堂又上堂塞撚到成層都係人
呢個年代仲人手寫人手抄都算痴線
staff未訓醒
聽過有人屌佢張枱但真係未聽過有人屌佢啲staff
全部都對同學好好唔撚似隔離燈X咁係咪都西面
我試過有一次遲打去調堂得返太子有得調
我話太遠好唔方便佢即刻平日係原本個centre開左個課室比我補堂
其實點名用人手又有咩問題?
佢啲staff又唔係手腳慢加上學生又唔算好多(對比大行)
一時時架咋. 有d 好撚mk態度好西

你上開邊間
不過西極都仲係好過隔離x塔個個好似殺左佢老豆老母咁
黃海星啦
教既野貼地好多
真心有技巧
有無人係補tsuitsui
補左四期,inbox問問題冇覆之後就冇再補
佢活躍時期係夜晚 可能你條問題一日之內沉左
同埋佢咁多inbox點應得哂
我之前有一次問佢關於學校Test既野佢秒覆話睇下先跟住就冇應我
之後隔左成個星期冇啦啦答返我
你個次問咩先?
張枱真係 我左撇子次次上堂都好唔就手
啲staff都幾好嘅 不過嗰點名系統唔知幾時先會更新呢 到2018仲用人手點真係做死啲staff

Btw中過一次伏 調完堂去上堂先發現原來佢調錯時間畀我 又要再調過

細行邊夠人地上唔到市財力多
我寧願佢將啲錢去搞free mock
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞