整返個神秘台好唔好?

237 回覆
108 Like 18 Dislike
巴打,幫你開左個新post呀, 請你幫手回答下一眾巴絲既問題啦🙇🏻🙇🏻🙇🏻🙇🏻🙇🏻

之前❨1❩隨緣心態,答倒咪答,點知1001。去到❨2❩其實有好多人問埋同一個問題,諗住唔郁唔答,慳返 d舖位,點知 d人又話我 skip又踢返起自己,又1001。不過要同屋企 d白撞鬼講嘢,個頭會好痛,身子變得虛弱,又天氣凍左,病倒了。停下先。有緣再答。不過我知嘅嘢都差唔多講晒。好多都係撞鬼問題要去拜神求符搵師傅,果 d我又唔識。

bye bye各位愛上神秘靈異嘅巴絲,多謝支持。

噢巴你好。

六個你問我答全看完,得益不少。感謝你。

好想請教巴打。家裏有親人有事,憂心忡忡。我好無助,看不透。不知我如何能幫助。自問一家有善心,不知為何發生如此事...
噢巴
小弟今日番工有位同事跌死左
我見到個時佢已經係跌緊落黎
去到醫院已經即刻話去左
淋收工裝香比佢我多口講左句有咩報夢比我

想問下噢巴可唔可話比我知佢宜家點樣
知唔知道自己已經死左同知唔知道自己要去應該去既地方

識左呢位呀叔年半 時間唔係話長
不過大家好岩傾 想有個知字

之前追過陰陽眼你問我答post
知道噢巴你虛弱要休養
如果你唔答得就算
不過答唔答都回一回我

唔該晒你噢巴 祝你身體健康龍精虎猛
點先可以搵到噢巴
點先可以搵到噢巴

我都搵緊
噢洩巴打
死幾個我無法確定 但一定係俾人封閉消息 要快d將消息公開返
噢洩巴打
咁岩見到你回覆
我有追開你
知道你通靈會傷身
幫人之餘都要保重身體呀

題外話
多謝你戒色個篇文 肯寫出黎既 真係好大勇氣
我依幾個月開始念金剛經
下個月就去皈依
繼續向依條戒色路前進
好多謝你
我已經冇通靈 以前只係身體差到就黎死 先見倒鬼 依家身體健康返 個人冇咁虛弱 有返陽光氣色 做返個正常人 已經點出力都見唔倒鬼神 依家都係用大眾一般塔羅技巧

其實宗教呢樣嘢 裡面有某d技巧係凡人用得 即管攞去用 但我唔主張去投入信奉 除非你真係想要同某神通靈借法力為咗直接對靈界物質影響 否則 神就是我 我就是神 我地人嘅靈魂其實係神嘅靈魂分裂出黎 只係我地投胎後失去咗記憶 我地個肉體都被設計成高度限制靈力 無法通靈通鬼通天通地通他心 人類亦都因為慣咗依賴 無助嘅時候選擇去品神求神 其實一般情況下 神並冇幫過你 你成功 你贏 只係你個信念 你以為拜完神就成功 其實成功係你個強烈成功嘅信念 金剛經係一堆破除煩惱執著嘅智慧 知道佢個精髓便可 投入佢個精髓便可 甚至讀金剛經俾空間中嘅眾生聽 帶出不要執著嘅訊息同智慧俾佢地 但都不用盲目為咗接觸神。
Hello 噢洩巴
我並不是天生有異能嘅人 我亦不是學過什麼神仙法術嘅人 我只係一個死過翻生嘅普通人 曾經死完之後一段長期間不停見鬼神精外星人 之後都冇再見過佢地。依家最多都係玩newage能量嘢,識臼井靈氣 埃及靈氣 星際能量治療 內氣功 call下天使 call吓力量動物幫手做治療等小學雞功夫,簡簡單單開吓小結界擋下壞風水,小小地玩下塔羅,輕微超渡咁 張張刀都唔利。

問起我,我就用我認知嘅角度同你講呢件事,成件事黎講,香港呢件事係必定發生,同必須發生,而且係命運安排好,甚至眾靈魂投胎黎香港都係為咗要遇上呢件事,呢個係揚升過程,令到物質化嘅人都開始走向心靈角度,開始嘗試思考內在,有人被死,你覺得可惜,可憐,好慘,我都覺,但如果我有能力平息呢件事,我相信有更多強勁法師都一早做咗。自呢件事一開始,我已經有不停占卜俾大台小台,甚至whatsapp小谷,六月尾七月頭已經占咗女性示威者要小心,要好好保護女性,但後來,我講得多叫大家避險之類,唔好做某d嘢有危險,反而俾人話我係鬼,所以我老早冇再占卜出黎,果一刻,我都唔知仲可以幫得d乜,我覺得唔係俾我做嘢嘅時候。浮屍有示威者,有示威者家人,有黃藍家人大亂鬥嘅人,有唔關示威事只係感情同經濟突變問題,有狗嘅黃親人。香港經濟破產,政府高層未到時候都要換人,亂會有排亂,亂到觸碰到中上流人仕嘅神經,亂到上商界,亂下停下再亂.....亂返十幾年
1. 已經發生 同將會發生 成個過程有幾十年 唔係呢幾個月
2. 要占卜占數字唔準 有更難嘅方法可以睇倒 但我懶得用
3. 占卜
4. 冇神指派 只係佢個人想做嘅使命 投胎前大家都協議咗 死後冇天堂 不過你覺得有天堂 你就會活晌你思想裡嘅天堂 所以你覺得有地獄勾脷筋 你死後就會見倒 一個完全冇信迎嘅人死咗之後 有另一套死後嘅正常運作方式 太驚恐嘅鬼 好似太子咁 太驚係會乜都睇唔倒 乜都諗唔倒 只會記住最深刻果一下記憶 例如俾狗打死嘅前幾秒 或者佢死前覺得最重要嘅使命 例如從狗手中救人 佢會一直一直重複呢個記憶 並確實地每一下都面臨實景咁面對同一件事 因為鬼嘅思想創造實相好強 唔需要洩及物質 答到1999
之後或者過多幾十日 冇咁驚 驚到冇能量 就會開始睇倒嘢 或者周圍走 又或者唔知去邊 停留晌度 或者有其他靈魂帶佢離開
有冇睇今日蘋果到依家死左幾多人?
https://lih.kg/1648193

入邊有幾多死者係關場運動事?
噢巴
想問下香園圍個度係咪發生過好嚴重既事
有 遇落大雨會有發現 同泥有關 或者會有人去找 但請小心有狗
支共係咪係個個位玩緊人體實驗/器官活摘個類野?
香園圍 白虎山 蓄洪池 唔該大家留意下呢幾個地方(3)
https://lih.kg/1649350

噢巴可唔可以入黎幫下我地
小弟嘅廢撚占卜中睇倒呢幾條路係用黎運狗 運狗頭 運械 運錢 避難 休息 散財 叫雞 玩女人之用 也有小數對狗不利嘅人 運咗上去 消失不回
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞