整返個神秘台好唔好?

237 回覆
108 Like 18 Dislike
講鬼post1001左 係度繼續ok?
btw樓主係咪有瀕死經驗
岩岩睇左套相關既劇
唔鍾意波就唔睇波台,唔鍾意音樂咪唔睇音樂台,最好笑有 d人唔信鬼神又去鬼神台屌話冇鬼神,我諗仲要整多個純屌台。

噢巴好波
有 d非會員晌我個 pm問嘢,我唔會答,優惠只限連登。

有人 pm話想搵我師傅學靈氣,我師傅話唔想理高登仔,因為佢話高登仔機心重,用研究心態去學係唔會學識,有懷疑嘅心態都唔會有感覺,要真係有需要先可以學,之後佢冇再答我。

有人 pm話想搵我師傅學靈氣,我師傅話唔想理高登仔,因為佢話高登仔機心重,用研究心態去學係唔會學識,有懷疑嘅心態都唔會有感覺,要真係有需要先可以學,之後佢冇再答我。

連登女呢?
噢巴,其實係咪人人都可以靈修?定係都要講緣份同天份?
講Mandela effect

連登女呢?

你所講嘅靈修係指邊範?

佢地有咩問

連登女呢?

你所講嘅靈修係指邊範?

學習靈氣修道修佛修仙(?)之類
噢巴我有冇可能去到你個境界?唔係話同鬼溝通個種境界,而係可以隔空透過塔羅或其他野知道對方嘅野
噢巴 我想問下我既愛情運
我幾時遇到 我既終生伴侶?
如果想調整返個人而學靈氣又得唔得

得嘅
噢巴 我想問下我既愛情運
我幾時遇到 我既終生伴侶?

問幾時出現一 d野,占卜答唔倒你,你去問術數佬睇命盤

你所講嘅靈修係指邊範?

學習靈氣修道修佛修仙(?)之類
噢巴我有冇可能去到你個境界?唔係話同鬼溝通個種境界,而係可以隔空透過塔羅或其他野知道對方嘅野

我個境界唔係修返黎,見鬼功能小時候重病就死突然間有,但其實唔係好似陰陽眼人咁24小時見倒,我係久唔久睇倒,行行下坐坐下睇倒,我比較少睇倒正常生活行街嘅鬼,所以我答唔倒銅鑼灣有幾多鬼,通常見得鬼嘅都係突然出現企晌我面前望住我,俾畫面我睇,或者有說話我聽。長大後重病心臟停過死過先第一次見倒守護靈嘅物體。知有健康問題先去學太極,先識呢個師傅教埋靈氣,修完比較易見自己常見嘅神同守護靈,同老師講返,佢話呢 d係修練嘅副產品黎,唔係話靈氣一定學倒呢 d嘢,而係每個人學完都有可能出現唔同嘅功能。不過有同學係為左想見鬼見神先去學靈氣,佢反而連靈氣感覺都冇,學左好似乜都冇。靈氣係要真心有需要去學先有感覺,我覺得係咁。
所以我呢個能力唔係天生,唔係練返黎,係死出黎。

塔羅不褸都可以隔空同知道問者嘅嘢,不過都只限一個範圍,唔會精準,普通人當啤牌公仔紙亂開有時都會準。

有巴打問佢朋友點解會死,我晌塔羅牌見倒有張牌係有急流水浸住個人嘅公仔,咁我估係遊水浸死,咁點解遊水浸死,再占多張係有個人搬緊石頭好辛苦,再占多張係有個人俾 d石圍住,所以我話係有嘢困住或壓住,加加埋埋粗略講係游水時有石頭夾住走唔倒。

每次有人問 d先人晌下面過成點,一占就自己虛一虛暈一暈,即係好傷,答多兩個都唔再答,唔答 d人又繼續踢我,浪費1001個 post空間,呢 d嘢,人死左你都乜都做唔倒,你擔心咪燒嘢俾佢囉。再夾硬問,就有白光守護靈企左晌度,傳送一個鬧我嘅畫面。然後以後問親先人晌邊都係出某四張牌,公仔就係封閉,愚蠢,一堆樹,鬧人,64張牌點抽都係呢四張,問一百次都係呢四張,即係問唔倒嘢。

要塔羅練得準同直覺,有更細緻嘅畫面或感覺,要練習清空雜念,清空潛意識,用牌時唔好有任何思想,咁先會勁。但練清空就要練冥想打坐,最好識保護自己,有信仰就叫神,識就叫守護靈,你識道士嘢咪用你嘅道教方式,我識靈氣咪畫符晌空間做結界囉。

不過有人話用塔羅係招陰,但我從小死慣陰慣,所以繼續用。

自學靈氣之後學懂隨緣同放下,不憂不怒,誠實賺錢生活,慈悲對任何生物,感恩。有時覺得問占卜問黎做乜,個試你一定要考,你要考一定要讀書。見工一定要面試,面試一定要裝備自己,問得唔得,你行晒成過程咪知。

除非有 d嘢係緊急,好有需要,兩間公司同時要見工,兩間工作性質都一樣,只可去得一間,去邊間好,呢 d事咪俾 d意見你囉,但都係俾分析資料你,選擇嘅都係你自己。

除左想你地此刻安心一下我先答你,有 d事始終要面對,你始終要走過佢,何不有困難就解決,有緣份來就去做,好讓你學懂有經驗以後,下次遇到同樣事情可以快手解決呢,定係你下次又問占卜去避開件事,乜都唔識,死蠢一世呢?我死過,我答倒你,死後真係會後悔原來我乜都唔識,乜都冇嘗試解決,覺得自己好冇用,然後又會選擇下世俾多次機會去解決同樣嘅事。有時候有選擇性嘅嘢揀唔倒就繼續做,等最後關頭等個天去幫你揀。

有時有人問我同邊個分唔分手好,如果我答分,就係我干擾你嘅生命,所以我都唔想有罪孽,我有左係冇結果,但令願問返佢你心底裡有乜嘢選擇,或者 skip左佢。

Reiki個五戎要日日做到好難
我由上年先開始知道靈氣呢啲野,本來是打算上網搵塔羅牌,唔知點解見親都係天使牌,又唔知點解會買咗返嚟
之後上網搵小說又無啦啦睇到朵琳個幾本天使書下載,越睇越有興趣就去搵更多資料
然後見到reiki同srt嘅野,就開始懷疑係咪我要做嘅人生課業,但又覺得自己諗多咗
以上嘅野全部都係短時間內發生
用天使幫朋友占卜都準,但幫自己就
乜都要開個新台

得嘅

我send 咗google form 喇
希望噢巴有時間就覆我啦
btw 辛苦哂巴打答咁多問題,整容 神鬼靈 風水 占卜 你都樣樣得 真係好強
神秘學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞